Wednesday, September 29, 2010

souveniur orang kawen..

member opis aku baru je selamat melangsungkan majlis kawen raya ke 7 tak silap kat perak.. aku tak dpt dtg coz aku masih beraya kat johor.. kesian dia...

Minggu ni dia dah masuk keje... dia bg gift ni kat aku.. suka lak aku tengok...



sekarang ni makin creative souveniur org kawen kan.. masa zaman aku dulu paling glamer pun kipas tangan tu la... la ni dah mcm2...


purse mengkuang.. aku n hubby dia bgi.. dalam tu ada gula2 n choc... sweet jek ada ribbon kat tengah... leh guna pasni.. ada sesape nak order kad kawen or paperbag kawen, fotografi, leh tengok kat blog hubby aku ek klik SINI.. insya allah ada diskaun kalau cakap kawan blog aku.. hehehhehe




3 bebelan kawanku:

yatie chomeyl said...

canteknya yn purse pink tu. bagi I boleh? ehehehe

zimironamia said...

mmg sweet color pink gitu....

Fieza79 said...

ehh menarik la purse mengkuang tu...i like..!

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah