Tuesday, September 21, 2010

Pemenang 31313

Sangat cantik pemenang saya dapat captured number ni kan... berselang kuning merah lak tu....





Sape yg dapat capture tu????

Pemenangnya EMMIRA Klik SINI tuk tengok Bukti...


Tahniah buat emmira.. rezeki hari raya.. sebab ramai dah tak online.. sape sangka kan. tp hingga saat ni emmira lum email address kat sy.. sy dah nak pos hadiah tu...

Beg pink ni hadiah tuk emmira...


next time nak wat contest lg.. syok plak.. jumpa lg next contest okeh...


4 bebelan kawanku:

puterikurekure said...

oh. dah ada pemenang eh. takpela. tahniah ye!

yang, memang ada prob nak bukak blog ni sebab ada melware detected. tapi kita redah je. haha.

EiJa ZaQuaN said...

Tahniah kpd pemenang.., haah la mmg cantik no tu n berselang pulak kaler dia.. kuning merah

Em's Family said...

rezeki pukul 3 4 pagi sementara tunggu sahur hehehe.. suke suke.. sempat lagi jeleskan adik2 .. nanti saya email kan :D

cha said...

lor bila masa contest ini dimulakan? haha. cantik bag tu kak.

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah