Wednesday, September 8, 2010

Sape yg masih bekerja hari ni?

saya!!!! heheh aku masih keje arini.. aku tulis borang patutnya dah cuti harini.. tp oleh kerana hubby still keje baik aku pun keje... rugi lak cuti aku.. leh forward tahun depan tuk pegi bercuti2 ke kan...

Jalan sgt lengang.. suka sgt.. maybe dah ramai yg balik.. aku maybe bertolak balik kg malam ni.. tengah malam rasanya.. mlm td kemas umah.. buang apa yg patut ... baju2 pun tak kemas lg.. pagi td samapi opis pun lewat sebab berkira2 nak pegi keje ke tak.. last2 pegi je la.. lum jumpa kawan2 opis salam sebelum nak cuti raya...

g opis pun dah lengang ramai yg dah cuti.. sunyi je. pagi td aku hantar mika pun , bebudak lain dah cuti.. mika sorang je ada.. tak tau la lepas aku hantar ada budak lain ke tak.. kalau takde manja la mika diorg layan dia sorang je...


...

3 bebelan kawanku:

cik fiza said...

sy pun masih bkerja arini... sedang boring sorg2 di opis.. huhuhu

EiJa ZaQuaN said...

saya.., eija pun masih bekerja lagi..

eT said...

sama la kite..huhu

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah