Tuesday, September 7, 2010

Dah bedal sebelum raya

Pernah dengar nama kuih boomerang atau spell mcm ni bumerang... kuih ni sedap.. rasa mcm suji tp ada conflakes.. tiap tahun aku beli.. dr opis mate aka sifu blogger aku abang rizal... family dia usahakan jual kuih ni time raya.. femes di kg baru... aku beli tak hidang pun aku yg makan sendiri.. hihi

Tahun ni my opismate ni bg free kat ku.. alhamdulillah rezki... sedap lak tu


malam td lepas berbuka dah test rasa.. kunyah2 dah luak sket.. sedap punya pasal.. hihi... takpe kuih lain aku hidang ya...

esok still keje lg... esok mesti ramai dah cuti kan.. arini g keje pun jalan dah lengang je...

3 bebelan kawanku:

EiJa ZaQuaN said...

oh iye ke..ini 1st time dgr nama kuih boomerang ni..tgk mcm teringin pulak nak rasa..hehee

hajarus said...

xpernah g dengar name kuih ni... nampak cam sedap...

chugie said...

1st time dgr nama kuih ni.

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah