Thursday, September 2, 2010

shopping raya di hari merdeka

Merdeka day hubby dah pesan nak kuar awal2 takut jalan jem atau takde parking... Tujuan tempat shopping haritu kat IOI Mall Puchong.. hubby suka kat situ sebab banyak pilihan.. aku lak mmg nak cari handbag... hubby nak cari baju raya... mika takyah dah.. dia dah siap semua dah...


budak notty aku ajar dia tatih.. ikut mood kalau rajin dia nak la



pakai kasut ala croc tu.. memula elok pakai pastu di hempas2nya kaki dia .. buang kasut tu.. rimas gaknya tak biasa lg pakai kasut selalu pakai stokin je...

Sampai IOI mall kul 11.30 pg camtu la.. tupun parking bawah dah penuh.. atas ok la ada lg.. tp lepas pada kitorg dpt parking kat bawah jalan masuk situ dah jam.. org mulai datang... sib baik kami awal sikit...

kami tuju reject shop.. nampak ada sales menarik.


kat sini hubby rembat 4 helai t shirt n stokin dia.. sib baik kat sini dia senang berkenan.. terus pilih t shirt raya.. yang pastinya aku suh dia pilih ngan baju yg aku ngan mika ada.. hihi.. boleh la berdondon2 raya nanti.. dia ni susah nak membeli baju.. nampaknya taste dia ada disini

Masuk Jusco pun ada merdeka sales... aku mmg cari handbag.. alhamdulillah ada yg berkenan dan ada less 50%.. rasa berbaloi gak beli time tu.. sebab sebelum2 tu dah survey harga.. harga yg aku dapat haritu agak berpatutan...


1 handbag Carlo rino, purse carlo rini dan 1 beg sembonia.. mmg dah lama diidamkan..

yang pentingnya aku leh guna semua voucher yg selama ni aku kumpul.. so berbaloi aku shopping benda mahal, ada less lg dan ada voucher lg.. so boleh kuar duit sikit je dr poket... syuykurr sgt2.. barangnya nanti raya la kita guna ya... ehheheh


2 bebelan kawanku:

eima said...

wahh besh ade voucher yg byk ....

MRS. K said...

eh, dah bertahun-tahun-tahun lamanya tak pegi ioi.. klu tak sini la tempat berdating dulu..huhuhu

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah