Tuesday, September 21, 2010

TEnsi tension

aku masih mencari jalan bagaimana nak bagi blog aku seperti sediakala.. penat dah aku search tp takde hasil.. bila aku klik blog sendiri kuar kejap je pastu terus bertukar pada web jentayu.com.. ntah web apa ntah.. eeeee kena virus ke apa ni??????bencinyerr.. nak nanges rasa... hilang mood nak berblog camni.. sayang semua readers n follower


Nak tanya ada tak yg tak boleh buka blog saya? huhuhu sedih dah ni



4 bebelan kawanku:

nUR_rOsALiNdA said...

Jentayu tu blog sapa?

cha said...

stakat ni blog akak boleh buka lagi :D

aMiYs said...

td ada gak sorg blogger yg buat entry mcm ida.. dia bukak blog dia pi kat web yang ada nama jentayu tu...

eT said...

urmm...byk gk prob blog skang ni eh...

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah