Wednesday, October 6, 2010

Mika, Alya & Sofea

Alia n sofea anak bestfriend aku n hubby zaman study dulu.. alhamdulillah raya aritu kitorang dapat gathering .. ada yg aku g umah diorg dan ada yg jumpa kat umah aku... daripada kenalan study group sampai la masing2 dah ada anak semua masih rapat mcm adik beradik seperti dulu.. study group kami ada 6 orang.. aku, aton, hubby, mamat, along n tora.. tp antara kami aku ngan hubby leh jd couple lak.. maka lg erat la hubungan tu.. sebab kami suami isteri kawan gak ngan diorg.. bermakna.. kawan hubby kawan aku, kawan aku kawan hubby gak tp tu masa belajar la kat Uitm dulu...


mika 14months, sofea (yg duduk tu) 13 months dan alya yg terselit meniarap tu baru 7 months.. bezanya mika ngan sofea sebulan tp sofea 10 bulan dah pandai jalan dah.. org kata dak pompuan cepat matured kan.. mika ni manja nau lambat sket nak jalan..



Bearaya kat umah sofea.. mika punya cengeng.. sofea tarik stokin dia pun nagis.. sofea nak kiss dia pun nangis.. aku tak tau la dia mcm takut tgk sofea,.. sofea mcm ganas gaknya dlm hati dia.. hihihi

Berbeza lak ngan alya.. dengan alya mika leh gurau2... tepuk2 badan alya.. gelak sama2... si alya ni masih merangkak boleh si mika duk belakang tunggang cam kuda.. dia ingat alya ni baby doll agaknya... keje dia menyakat alya jek...

dengan alya dia pandai main2 sama2.. dengan sofea dia tak nak.. dia lari...

tengok tu.. ntah apa sofea ckp.. mika perati jek.. tp mika tak berapa suka main ngan sofea.. dia wat dek je.. dia suka layan alya.. pelik aku.. mika ni pandai memilih pulak....

2 bebelan kawanku:

cik puan akish said...

sofea boyish....alya lebeh femini..owhhhh mika memilih ehhh..:)

SANDRA AZWAN said...

so cute!!!

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah