Tuesday, October 5, 2010

Birthday party Mika part 3



NI lah akibatnya asik bertangguh.. sudahnya hampir terlupa.. nasib baik pn. akish ada bertanya tentang hal besday terus teringat aku ada hutang entry di blog sendiri huhuhu... nanti mika dah beso dia leh tengok birthday party dia yg pertama... hihi sowila walaupun entry basi.. layan je la ek.. banyak gambo edit je la bg banyak2 ek...

ini adalah sambungan dari entry BIRTHDAY PARTY MIKA PART 2



kek birthday mika.. theme mickey mouse, merah putih hitam... ni pun nasib baik ada kawanku as tetamu yg sempat snap.. kamera sendiri non ado.. dah sibuk layan org x dpt amik... mujur la ada.. say TQ to auntie nissa ok mika.... aku order online dr kak naz di ampang.. nti aku bg detail kak naz..


Bertuah kami dapat khidmat DJ epoi... suasana yg suram jd riang dek keletah kanak2 yg join game yg dj epoi buat... ada hadiah lg... time ni diorg main rebut kerusi... yang tengah mandi dalam kolam pun join... happy budak2 tu.. kalau mika dah leh jalan maybe join jugak.. hihi


Tetamu terpilih kena interview ngan DJ epoi.. ada yg sporting siap karaoke lagi...


Antara kawan2 yg hadir.. byk lg gambar tp yg ni aku sempat attach... baju mama n papa pun last minit order sib baik siap.. ada pic mickey mouse gak tau mika...

Punya susah nak handle birhtday boy that day... suh tiup lilin mama yg tiupkan.. nak potong kek nak di cekau je kek tu.. ehheheh anak.. anak.... muka protes nak pegang kek...

juadah yg macam2 kami sediakan.. handmade by mak aku n makcik2 yg dtg dr JB.. seronok sgt saudara mara dr Jb pun turun memeriahkan majlis kami ... antara yg di hidang, ketupat, satay +kuah kacang, laksa penang, puding jagung, dadih, cake choc moist, tart buah, nugget +fries hmm apalagi aku dah lupa.. hihi.


kawan2 opis best friend mama.. nor, linda n siti, kak G, kak nort n ramai lg..... ada lagi tp gambonya lak takde...

banner besday yg besar gabak papa buat juga digunakan sebagai ala-ala guest book.. so sape yg dtg tu kena tinggalkan signature n besday wish tuk mika... so kenangan la sape yg dtg pada hari tu... bila tengok balik banner tu seronok plak...

haaa gambar yg banyak dah pun edit ada lagi sebenornya tak larat nak edit...

untuk entry refference kat mana tempah papr box , banner or kek bagai nanti i buat next entry part 4 lak eh... ok sila-sila baca entry basiku ini.. hihihiiiiiiiiiiii

7 bebelan kawanku:

Aleeya said...

meriahnye besday parti mika...emsem boy mika dah sthn ...dah besor le syg bucuk auntie nehhhh :))

rugi tol tak dpt join, tapi rasenya ade sthing gak le on dat day yg wt leya x dpt dtg..anywy,nak wish lagi skali kat mika, hepi besday and moga jadi menantu auntie yg soleh...erkkk salah2 ...moga jagi anak yg soleh yea hahahah amen..

@e_da said...

@Aleeya

auntie yaya tq... heheh jadi menantu boleh tp auntie ya kena kuarkan baby girl lg.. heheh kak damia tua dr mika la.. ehhehe

puterikurekure said...

tu dia!!! meriahnya birthday mika!
:)

Nad @ MamaZakwan said...

best nye besday mika!! :)
sedap kan kek yg kak naz buatkan? ;)
baru 1st time order ngan kak naz tu..
zakwan punye kek pun tema mickey mouse, hehe ;)

nUR_rOsALiNdA said...

Bukan main meriah nyeee la hai...
Jeles ai..eheheh`

@e_da said...

@Nad @ MamaZakwan

nad sama tema kita cuma angka yg berbeza kan...

@e_da said...

@nUR_rOsALiNdA

linjda kalau awak ada mesti lg meriah.. ehhehe

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah