Wednesday, October 13, 2010

Mika & artis



Sambungan dr majlis perkahwinan bienda... lepas bersanding dan pengantin makan.. acara memotong kek...

beinda dah tukar baju.. cream color.. sweet jek..


menju ke pelamin untuk press conffrence


petah juga bienda ni..




Masa dia tukar baju kitorang di hiburkan dgn nyanyian artis2 tempatan.. ramai gak yg hadir..


sheila anak ND LALA

Radhi OAG


Mas OMAR


Aku melayan mika.. kebetulan husband yatt bawa anak dia sembang skali ngan kitotang.. baby SUCI HANANIA MALIKA... panggil nia... tengokla mika pandai nak ngorat anak dara orang....


Ntah apa yg mika kelentong si nia ni.. sampai nia pegang2 bahu mika.. nia lak terkekeh-kekeh gelak.. apa la yg mika cakap ngan dia...

tengok tu bersungguh-sungguh dia bercerita.... sampai nampak gigi jarang dia yg dua batang tu...


Nia with her daddy

ngan uncle AMIR raja lawak... "i'm sorry"............



pelakon Ann abdullah...



With yatt n family...



Ngan RADHI OAG..


ngan AZZA ELITE, Brother Riche Rachman.. THR tu... amir duk nyakat mika ambil puting ida... terkebil2 mata mika nengok amir...

alamak kecik lak gambo ni... ngan kak shieda mama pd bienda....

yang agak terkilan tak amik gambo ngan YUSOF HASLAM.. ni laki aku ler ni .. malu dia kata nak amik gambo DATO... alahai sampai balik duk tgk dia je la...


ok abis dah entry wedding bienda.. mika pun nak balik... sempat snap kat bunting kawin bienda... semoga berkekalan hingga anak cucu la ye hendaknya....


9 bebelan kawanku:

mizz sue said...

WAHHH...BESTNYE...---JELES NI---HEHE

MrS. F!zA said...

bestnye gi mjlis kawin artis! dh tu leh bgmbr lg..jeles mak disini ..hehe

Nad @ MamaZakwan said...

wuiyo...!byk nye gmbr mika ngan artis..:) pandai ngorat anak artis ek mika??hehehehe...

yani_worldpeace said...

amboi, bukan main lagi posing ngan artis...ramai gak yg datang...bukan ke die kawin ni senyap2...anyway, congrates to them...

Aleeya said...

WAHH BESTNYE JUMPA RAMAI ARTIS,..SONOK LE MIKA EYH HEHEHE, CANTEKNYE SI YATT TU..

yatie chomeyl said...

amboii glemer mika ;)

cha said...

nak sain, nak sain. haha... bestnya mika. aunty cha pun blm pnh jmpa artis² tersebut. adehhh, jeles makcik nak.

Diamilikku said...

mika kecik2 dah gi wedding artis....kellllaaasss kau mika (ala2 iklan ribena)..hahahah

princez hunnybee said...

hehehhe
hope hepy always tau
nanti jumpa raya

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah