Monday, October 18, 2010

Semua Plan Ke laut nampaknya.....

Minggu ni dah plan nak balik kampung aku... nak hantar mak saudara yang hendak ke Mekah... Kesian kat mak .. awal-awal lg dah bgtau aku.. masa tu mmg takde program apa2.. akupun setuju kata nak ikut sekali g menghantar ke airport senai..

Tapi malam td hubby plak dpt plan baru dari boss dia.. dia kena keje n balik perak pasal projek kerang dia.. Oh no.... kat sini dah berbelah bahagi.. aku dah janji ngan mak nak balik kg.. kalau hubby kena perak of coz aku takleh balik kg aku...

Dan hari ni bertambah lg kekusutan kepala aku.. aku gak takleh ikut hubby balik perak.. sabtu ahad ni kena handle fesyen show lagi. diorang request aku untuk buat sekali lagi... oh tidakkkkkkkkkkkkkkkkkkk... last2 semua tak dapat aku kena keje,.. tensi ooooooooooooooooooooooo.....

pasal fesyen show tu nanti aku jaja gambo kat sini ek...



hari ni memang bad mood ler....



1 bebelan kawanku:

chugie said...

alahai siannye.. buntu gak tu kan!

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah