Tuesday, October 19, 2010

Minggu yang BZ

pic dr en google

Hwaaaaaaaaaa.. 2 minggu ni sampai 4 nov adalah hari yang paling bz.. everyday meeting...meeting... meeting... pagi td baru meeting kat HQ.. petang ni kat opis pulak.. adoyai... bilanya sempat nak buat perlaksanaan kalau dah asyik meeting jek...

Class student pun dah beberapa hari aku tak jumpa.. sib baik aku dah bg assigment sebelum ni.. tp siapla kalau aku buat kelas depa tak siapkan.. tetiba aku bertukar jd singa lak kang...

banyak benda nak buat.. Lg pulak 2 minggu lg nak buat majlis konvo.. aku kena urus pakaian graduan.. huhuuuu.. letih lerr.. dalam setahun mmg ini rutin kerja aku.... sib baik kat umah mika n hubbyb tak ajak meeting .. hahahha kalau tak time lelap mata je la aku free.. hihiiiii

k daaa.. nak g meeting lg... ngantuk pepetang buta ni meeting weh.....


nak update anak bujang yang makin laju berjalan pun tak sempat.. rindu kat mika...


2 bebelan kawanku:

Diamilikku said...

kan dah oleh berjalan mika tu...okaylah tu...hehehehhehe...bz2 pun balik tgk mika sejuuuukkkk hati kan

mama rifQy said...

sis!!sorry sal me lupe sangat pasal mycontest..yang mng watermark sbb early bird!mmg lupe..serius dear!!!!!!!!

emel me yaaaa..mama_rifqy@yahoo.com

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah