Friday, October 8, 2010

Terima kasih memberi support...





Nampaknya sambutan pertanyaan memuaskan.. ramai kawan-kawn yang memberi feedback.. ni yg buat semangat nak berniaga....

menjawab soalan semua... tentang HARGA tudung jenis ni...

HARGA PASARAN RM65 boleh rujuk juga di mana-mana kedai atau blog lain

tapi.. HARGA PROMOSI di blog mamamika ni pada kawan-kawan... RM60
termasuk harga pos (promosi pengenalan)...

tudung ni free size kalau longgar leh pin brooch..material chiffon


Ada 1 lg jenis yang mcm ni.. lycra di dalam...


outer di luar...

kalau yg lycra inner tu nak ubah warna lain nak match ngan baju lain pun ok.. boleh mathing ngan mcm2 baju...

yang ni HARGA PASARAN RM55
HARGA PROMOSI RM48

atau mungkin saya akan beri DISKAUN HARGA FOLLOWER sebagai PENGENALAN BIZZ sekiranya sambutan menggalakan...


kalau ok sy akan ambil stock.. insya allah.. semakin semangat nak buat bizz ni.. mula kecil2 dulu la kan... insya Allah

Ada sambutan tak???



8 bebelan kawanku:

CatlinaFly said...

berkenan tapi maklumlah lepas raya agak kering hehe...leh order then byr gaji bulan ni tak?

@e_da said...

@CatlinaFly

cat tudung2 ni pun lum sampai stocknya.. insyaallah dgn kenalan yg dah biasa.. boleh .

masviona said...

nak beli gak leh tak kiat diskas kat ym...klu free ym sy pls

@e_da said...

@masviona

MV boleh kita ym dalam gmail tak.. ni email sy shinbi3@gmail.com

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

sokong2.....mmg tengah mencari2 tudung RCW nie.....coz' uniq kaler2 dia...leh matching ngan mcm2 kaler kalau kena gayanya.

cha said...

amboi kakEda nak buka kedai pulak ya. mika tolong jaga eh =)

yatie chomeyl said...

nak goda hubby dulu..pastu kalau dia setuju nak order gak hehehe.. tp u kena poskan ke jepun la nampaknya ida..;)

CatlinaFly said...

@eda: nanti kita bincang kot emel ke :)tq

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah