Friday, October 8, 2010

Tudung Rozita Che Wan





Kenapa nama dia rozita che wan ek?? sebab rozita pakai tudung ni masa berlakon citer apa ntah aku lupa.. tp mmg nampak lawa dia pakai... sebab dia pun dah sememangnya lawa..


warna rainbow. leh match ngan baju pink atau oren.

hati rasa berkenan.. so tryla beli sehelai memandangkan malam ni pun nak g wedding glamer sket... konon nak melaram... ni pun hadiah dr hubby..thanx to my hubby... upah sebab kena tinggal weekend dia ada ride mountain bike.. kah kah kah.. boleh camtu?? acila tu.. dia kuar happening ngan kawan2 dia so aku duk umah jek kenala bagi hadiah sebagai reward... hahah ni pun sebab mintak... hahhaha korang jangan ikut kang ada kena bebel ngan laki lak.. hihi

Aku ada niat nak bissness tudung ni.. tp tak tau dpt sambutan ke tak.. takat ni jual sikit2 ngan kekawan opis.. alhamdulillah menggalakkan cuma tak berani lg nak amik dlm kuantiti yang banyak...

sekadar sample nak share....


Jenis rainbow.. boleh padan dengan baju purple atau biru

warna plain...


Agak-agak kalau aku jual korang beli tak??? hehehhe tiada paksaan ya.. saje tanya pendapat..


14 bebelan kawanku:

fazilzura said...

beli2... tp dgn kawan2 aci special diskaun

yatie chomeyl said...

huhuhu shantek...nak beli3x..brp u nak jual babe?

Imaan09 said...

nampak labuh gak ek..brapa tu klu y purple tu??

Nad @ MamaZakwan said...

wah, cantek la..bpe rm tu?

Diamilikku said...

cantik..akak duk cari gak tudung nih..tapi belah2 sini takde jual lagi..huhuhuh

nUR_rOsALiNdA said...

Mahal tak? Hehehehe~

Diarihatiku1976 said...

kalo harga lebih kurang ngan JLN TAR harus akak beli

@e_da said...

@fazilzura

insya allah ada diskaun tuk kawan2

@e_da said...

@yatie chomeyl

yatie ida dah buat entry harga. tq support me

@e_da said...

@Imaan09

imann n nad dah ada entry harga tq suport ya

@e_da said...

@Diamilikku

takyah g jauh2 kak su.. beli ngan ida ek nanti.. hehehhe

@e_da said...

@nUR_rOsALiNdA

linda standard harga luar tp kawan2 kasi diskaun lerr

@e_da said...

@Diarihatiku1976

insya allah leh diskaun kat akak

itsmetimaamit said...

saya berminat nak beli....kaler hitam ada tak....berapa satu

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah