Friday, November 12, 2010

Ada sesuatu dalam peti????

Biasa dalam kotak peti fridge ada ais, makanan frozen, ikan, ayam , daging kan.....


tapi kali ni ada sesuatu pulak dalam fridge aku... semalam baru ditemui.....



cuba tengok ada sesuatu kelainan ke ????


Nak tengok ada apa dalam peti ais aku???


.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.







hahahahha... camana leh ada kereta polis mika ni???? sian keta ni beku... sejuk je... pelik aku bila masa dia punya keje masukan dalam ni... disebabkan tempat ais aku belah bawah... maybe sempat dia masukan...

dia tak pandai buka peti ais tu lg.. maybe masa mama atau papa buka sempat dia terjah dan masukan benda tu....


kelakar lak rasa.. semalam nak kuarkan ikan.. tapi keta polis kecik ni plak yg aku jumpa.....

esok lusa apa plak aku jumpa....




11 bebelan kawanku:

cha said...

wakaka... comel la anak umi ni, bgs-bgs. sok-sok mama goreng mainan mika. hihi.

cik puan akish said...

mika yg kreatif..=)

eima said...

mesti mika ingat tu almari simpan barang²... haha pandai ar.. mcm2 ragam

Diamilikku said...

hahahhahahahhahaha...mika mika...so cheeeky aaa you

Nad @ MamaZakwan said...

ahahaha..!comel2 :)
mika, mika...

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

ha ha mesti keje mika ni tak nak bagi kete dia basik so letak dalam peti...minda kanak2 memnag tak leh nak jangka kan

aYu said...

hahaha...mika2...

Lizzie Yasmin said...

nie mesti dia ingat kete dia akan tuka color bila dok tmpat beku.. aku pernah ada keta mainan mcm tue, warna hijau jd kuning bila tak dlam peti ais.. heheheh

hajarus said...

hehehe... mika.. mika.. bijak sungguh... :)

Cik Jue said...

hahaha mika sama ngan kakak farisyah..selalu masuk bende dia dalam peti ais...

noor said...

mika antar spy tgk lauk apa yg xmasak lg hihihihhi

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah