Tuesday, November 16, 2010

Aku kena korban

Raya Korban yang aku kena berkorban.. huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa


tension gilerrr.... Aku punya cuti hanya lulus 1 hari je okey....

Yang paling seday cuba bayangkan... Raya haji hari rabu.. ok la memang cuti.. aku apply khamis jumaat.. tp cuti aku lulus hari khamis je... jumaat tu aku kena keje..

kalau malam ni balik kg.. 2 hari pastu jumaat keje... camana nak sambung sampai ahad...


ada gak yang aku berulang pegi keje batu pahat ke Kl ni kang hari jumaat.. aku tak kira.... huhuhuhuhuh.. tak sonok la camni...


nape la banyak keje time2 ni.. dah la aku cuba settle 2 hari ni.. sebaik mungkin.. pun x dapat gak...

memang aku kena berkorban la tahun ni.. sabar je la....

Tapi aku tetap nak balik beraya ngan mak aku gak.. malam ni gak bertolak.. huhuhu

takpela aku bebel2 ni bebel la jugak..

tapi aku tetap nak ucap SELAMAT HARI RAYA AIDIL ADHA dan selamat bercuti kepada yang dapat cuti tu... huwaaaaaaaaaaaaaa sgt jeles okeh...





10 bebelan kawanku:

Murni said...

sabo ja la...selamat hari raya aidiladha eida..

cha said...

sabar ajela... nak buat macam mana kan???

aYu said...

hehe..
xpela kak..
sabar k..
selamat hari raya aidiladha..
dari ayu n famili..

tudung :
wait 4 parcel dr akak..

Mari Berbicara Hati ke Hati,
Sekotak Tisu Untuk Lap Air Mata

puterikurekure said...

takpe yang. batu pahat dan kl masih gigih jugak la kalau nak berulang. boleh lagi tuuu~

slamat hari raya ye ida. peluk cium kat hero comel awak tu eh.

EiJa ZaQuaN said...

lorr ciannye..xlulus gak cuti..mc jerk la..hik3..

anyway..selamat hari raya aidiladha to MamaMika n Family.

nUR_rOsALiNdA said...

MC je kak.. hehehehe~
akak balik batu pahat ye?
kita pon balik batu pahat esok
insyaallah

mummy_ayu said...

salam aidil adha!!!
ayu lagi lak, tak dpt cuti, tak dpt balik awal...uwahhhhh!!!

@e_da said...

murni.. terpaksa... sabar je la...

cha.. janji dpt balik gak kan..

Tq ayu.. tudung ayu on the way.. sorry dik ada kesilapan teknikal jd lewat.. heheh


intan.. selamat hari raya too.. peluk sayang gak kat khalish tau....

@e_da said...

eija.. MC pun takleh... selamat hari raya gak untuk eija n family ya...

linda.. btu pahat katne? hehehhe

mummy ayu.. lagi sedih ek... takpe iris n ian peneman hati ada...

Sitisifir10 said...

aduila..bawak banyak2 besabo je lah dgn keadaan tu...huhuhu...

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah