Monday, November 15, 2010

Penat tunggu mama shopping

Hari sabtu dan ahad kami melayan tetamu... mak aku n kuarga mak ngah datang rumah... sabtu tu mak ngah ajak g Jusco.. aku pun pegi yg dekat ke alpha angle.. ada sale untuk pemegang Jcard.. dapat 15% diskaun.. aku cuma beli barang keperluan mika sikit yang selebihnya teman mak ngah aku shopping....

hubby tak ikut that day.. so aku la jadi iron lady bawa mika... nak2 pulak dia dah pandai memilih sekarang ni.. dengfan mak aku makan masa gak baru dia nak rapat ....


masa shopping senang bawa dia dalam stroller.. sedang kami sibuk-sibuk pilih baju... aku perasan apasal mika senyap.. kalau tak mesti mulut dia bising-bising...

sekali aku toleh...




Alahai siannya anak mama.... tido sampai camtu sekali ke? dah ngantuk sgt la tu.... kalau kat shopping mall senang sgt tido... kalau kat umah ya ampun nak ditidokan... susah sket....


huh betul la anak mama tido punya la lena.... orang bising lalu lalang pun dia tak hirau.. selama 2 jam gak tau mika tido.. so kami leh shopping dengan aman.. ehheheh



9 bebelan kawanku:

noor said...

hihihhii cute tgk mika titon..baik eh mama soping mika tido..aman mama yerk

LyNn HaMzAh said...

kesian dia sampai tertidur...hehehehe...

Fieza79 said...

best ahh gitu..leh soping dgn aman sentosa..ekekek...

jemu agak nya lama menunggu..hehe

cik puan akish said...

alor....shiann...cenggitu skali tetdo....penat sgt la tuh....

Sitisifir10 said...

alolololo ciannya dia :P

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

la siannya dia sampai tertidok tu mesti mama nya banyak nyoping ni berjam2 kan

cha said...

sayang.. contest baby tidur baru je berlalu, mesti mika menang.
sweetla, oni tak pnh tido time kita shopping, dia pun sibuk mengukur sama.

Cik Jue said...

comelnye dia....kesian sampai tertidur ye..

So Shy Lady said...

heheh...omey! omey!

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah