Tuesday, November 30, 2010

Anak bapak

Balik kg masa dengar kematian arwah atok...

Pagi tu jam 9 mak tepon.. "atok bak dah tak ada"

Aku " hah ye ke mak .. innalillah w j n"

Cepat2 call hubby.. sebab masa tu hubby dah kuar nak g ride kat shah alam.. dia pun patah balik umahla. masa aku call tu kul 9.15 tp hubby sampai umah jam 10 lebih gak.. adoi lama gak walhal hati tu nak cepat je sampai kg.. kalau boleh rasa nak terbang...

siap beg apa bagai kami bertolak hampir kul 11 gak...

dalam perjalanan hubby lapar .. singgah ayer keroh apalagi A&W dia la. kan dah jd feberet... lepas makan dia kata dia ngantuk plak.. hmmm selalu camni... nampak gaya aku la yg kena drive.. kalau tunggu dia tido pun ntah kul brape lak sampai kg... dlm kul 1 tukar drive masa tu kat pagoh dahh...


elok aku drive budak kecik ni baekkk punya landing diam atas badan papa dia.. cuba kalau dengan aku punya la tak reti diam asik nak turun naik, main CD la bagai...





papa dia tido.. dia baekkkk punya landing .. duk diam je... aku lak drive... yg aku tak tahan siap MENONGKAT DAGU tu.. hahahhah.. mika.. mika.. tapi memula tu sibuk gak main janggut papa dia.... tu dia dok diam sebab aku cakap2 ngan dia.. ada la sesekali dia menyahut.. "heeemmmm hemmmm"

siap peluk papa ek.. cuba ngan mama mika camtu gak.. hahahah.. ni saje nak bagi mama jd tarzan kan... hihihi.. mika mmg rapat ngan papa... sebab papa rajin layan dia main tp papa kurang masa ngan mika.. sian dia.. papa bz...


apapun aritu tak sempat tengok jenazah atok.. diorg kebumikan jam 12.30.. tak tunggu lepas zohor dikhuatiri hari ni nak hujan kalau lambat2.. hmmm takpela nak buat camana takde rezki aku nak tatap wajah atok buat kali terakhir... apapun sebg cucu aku doakan rohnya tenang dan di tempatkan dikalangan org2 beriman.. amin...



8 bebelan kawanku:

Cik Jue said...

al-fatihah buat arwah atuk..
so sweet tengok mika ngan ayah...

cik puan akish said...

alolo...pose bek dr mika utk momma kan...momma jgn jaki...=)

mummysyafie said...

al fatihah buat arwah..

yatie chomeyl said...

manjanya mika dgn papa dia

LyNn HaMzAh said...

al-fatihah...moga rohnya dicucuri rahmat...

nUR_rOsALiNdA said...

al-Fatihah utk arwah atuk
Alolololo~selesanyer dia kat atas ayah dia...

Sitisifir10 said...

salam takziah dari saya buat mika sekeluarga...

noor said...

mika punya lentok kalau papa...
mika pinjam jam bleh x...

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah