Monday, November 1, 2010

"THE BEST MOMENT OF MAKAN BERSUAP"

kali ni nak join contest eliza

Sempena meraikan beliau punye
6th Anniversary

on this coming
17th November 2010
,

Wish untuk eliza... semoga kalian berbahagia di samping anak-anak yg comel dan hingga ke akhirnya..

"THE BEST MOMENT OF MAKAN BERSUAP"

Klik banner bawah ni untuk tgk syarat2nya..

alololooo comeynya tok ti kena suap....


dan pic yg aku pertaruhkan ini dia..





my sweettest moment suap-suap ngan my hubby waktu hari kawen kitorang kat umah sebelah pihak aku...

contest ni berlangsung 1 November 2010 hingga 30 November 2010

jom kita join..

eli kalau ada yg kurang bgtau ya.. tq

7 bebelan kawanku:

aYu said...

gud luck~ehehehe

e.l.i.z.@ said...

heheh malu² gitu..tokti jgk yg x control ayu :P
nnt eli dtg lg..ni saje je tgk² dulu hehe

Lizzie Yasmin said...

amboi bukan main besau mulut tok ti tue... rasanya pic akak nmpak lg cun meletup...

Miza Yusof said...

good luck sis :)

LyNn HaMzAh said...

good luck yer...

eima said...

good luck ....

sumpit said...

salam perkenalan..
good luck sis

http://www.qalish.com/2010/11/pengalaman-menemani-isteri-bersalin_20.html

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah