Tuesday, November 2, 2010

Layan OTOMEN

Kalau dah nama budak lelaki kan.. mesti menunjukkan sifat-sifat lelaki.. heheheh yerla takan nak buat perangai pompuan lak kan...

mika sekarang dah pandai suka tengok ultraman.. selalunya kalau cartoon je dia khusyukk tgk.. sekali tgk otomen pun suka rupanya...


Yang tak boleh tahan dia tengok ultraman siap duduk atas kusyen besar ni.. aku mmg saje letak depan tv kalau dia nak baring.. sekali aku tengok dia naik sendiri dan bertenggek atas tu.. comel jek pulak....


Wah lagi khusyuk nampaknya.. penat la duduk.. meniarap pulak.. tp mata tetap tengok ultraman.... mika.. mika.. mcm ko faham je citer tu... bila ada aksi gaduh2 raksasa ngan otomen tu yg dia suka rasanya...

sekarang dah pandai merajuk.. kalau merajuk barang apa kita bg kat dia dia lempar buang.. kelakar pun ada.. hahhahah

pagi td budak nursery sambut dia.. dia taknak ikut.. selalu ngan bibik senang je aku hantar.. pagi tadi pandai dia tarik tudung aku nak ikut aku... pulak dah.. takpela maybe baru lg.. dia lum biasa.. dia pun teringat bibik gaknya.... mika... mika....


5 bebelan kawanku:

cha said...

habisla, sok-sok rumah penuh ngan ultraman.

Fieza79 said...

boy mmg cm tu mana leh pisah dgn citer otomen2 ni...tgu la besor sket lg sure nk patung otomen lak..hehe

Nad @ MamaZakwan said...

mika suka otoman ye??
zakwan jgnkan otoman..iklan nippon paint tu pun die bleh wat gaya lawan2 cam otoman gak, huhu

cik puan akish said...

pandai mika dok nek atas kosen tuh..bek2..kang terbalik pulak;:)

zimironamia said...

wah tgk otomen tuh..otomen taro ker kosmos mika...?

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah