Monday, November 1, 2010

baju baby girl

hehhehe cute sgt tengok baju baby girl.... geram okeh..... so i rembat 1...

bukan aku mengandung anak pompuan tau jgn salah faham... oleh kerana geram kat baju gegirl ni.. aku telah dpt melunaskannya untuk anak buah tercinta.. sib baik dia gegeirl.. leh mak long tumpang sayang...

baju tu untuk alesya....

baju yg dia pakai ni pun aku belikan... skrg ni kalau shopping bukan baju mika je.. agak2 nampak cantik aku beli kat alesya sama.... anak buah pun macam anak aku jugak....

rindu sgt kat budak ni.. raya haji nanti baru aku balik cuti... ohhh rindunya kat kampung.. last balik pun raya puasa tu hari... tak leh tahan rasa nak tunggu raya haji.. nak gomol-gomol aleysa....

pssttttt : aritu bidan ada kata kalau mika ada adik pun mungkin boy lagi... huhuhuuu takpela lelaki ke pompuan janji sihat kan... kuasa di tangan allah.... huhu (tp kalau dpt girl plak best kan..)

6 bebelan kawanku:

mamasue said...

ih ihhhh...mmg comel momel lah ika tu....mamasue pun gerammmm...mika pun comel momel gak...bulllaaatttnya mata....mai singgah blog mamasue, blh tgk anak dara mamasue yg sepet =)

cik puan akish said...

sgt untung yah...alesya...antie kamoo soping utk kamoo juge...yippie!!!

cha said...

ahahaha... baju girl mmg kiut sampai habis duitla nak membeli, kuar shopping je beli, kuar jln je beli, kuar p psr mlm pun dok beli baju. adeiii! bengkrap.

Diamilikku said...

sorry ida...kak su baru sempat BW...bagi mika minum air madu insya allah kahak akan senang keluar...kak su amalkan untuka isy..alhamdulillah ok....ida cuba ahhh...k

Psst : baju untuk alesha takde ke...hahahahha

aYu said...

hik3..
bila mika nk dpt adik?

puterikurekure said...

ida, sama la kita. kalau jalan2 terjumpa baju gegirl yang cantek2, sembunyi2 rembat dan kalau ada sesiapa yang baru lepas sambut birthday anak atau newborn girl, kita beri baju2 tu kat diorang. tak menahan ok nak beli jugak tu biarpon tau anak sendiri adalah budak bujang. hehe.

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah