Monday, November 8, 2010

Like Father like son

Sabtu kuar jalan-jalan... cuaca sgt baik..... aku capturekan moment 2 beranak nih...

Steady jer... papa kata panas.. so mika pun kena pakai gak spek mata cam papa



Boleh dia nak duduk tengah-tengah tu.... mcm naik lori daaa....


Tau sebab apa dia elok senyap tak usik pun spek mata tu... sebab dia ralit tengok upin ipin...


khusyukkkkk je.....



tp pic yg last ni dah hilang machoooo dah..... dia jumpa pulak "candu" dia tu.... hehehhehe




7 bebelan kawanku:

LyNn HaMzAh said...

hehehehe...dari atas dah smart bergaya...tiba gmbr last hisap puting la plak...

cik puan akish said...

ensem boy...dadif dicabot aje spek tuh...haih!!!

AyuArjuna BiGoshh said...

gaya yang mantap :)

puterikurekure said...

jeles ok tgk mika elok je pakai spek tu. khalish takmo pakai spek. sib baik spek tu orang beri. kalau beli rasa rugiii...

eima said...

comey arr puting die .. fahim dah 2 tahun 1 bulan pun isap lagi ... haduii tatau nk wat cam ne ... tak bg kesian + tatau nk handle bla die ngaruk...

fAr'z hAdi said...

comeyyyyyyyyyyyyyyy
sweet sgt2..huhuhu

Nad @ MamaZakwan said...

comeynya mika..!bab candu itu menambahkan kecomelan, hehe

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah