Thursday, November 11, 2010

Makan atas meja

Anak sape ni?


Time orang makan dia nak jugak...

Kita suapkan dia taknak...

tengokla sendiri....



Eksyen nak suap sendiri..... duda-dua nak guna.. sudu pun nak... tangan pun ya..

dia sebenarnya bukan nak makan sangat.. saje nak main2 kacau masa papa makan.. sudahnya papa angkut sekali dia duk atas meja.. haaa ambik...




Bila suap sendiri makan mcm beria... kita suap taknak.. tp berapa sangat la dapat masuk perut tu mika.. camana nak naik berat camni....???


8 bebelan kawanku:

Fieza79 said...

mcm tu la bdk2 ni kdg2 bukan nk makan sgt pon..nak main je lebih...tk pe la janji masuk jgk nasi tu ke mulut...

noor said...

mika baru feel kan mkn ats meja...emmm lawa lah alas tuh mika hihihih

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah berseleranya dia makan...so sweet

Diamilikku said...

umur2 ni memang nak explore eida..biarkan aje...macam akak...akak cedok dalam sudu..suda bagi dia pegang...tapi hujung sudu tetap akak pegang..to ensure all the food masuk mulut dia..hehehehe...

alyyani said...

tu la kan. time dia makan je mesti kena keje lebih nak clear kan meja. lap lantai. huhu.. takpe mika, practice makes perfect. lama2 masuk ke mulut la tuh. :) semangat je tgk muka mika mcm bersungguh makan :)

aYu said...

hak3...
sgt cumels..

cik puan akish said...

tgn mika tak merepes ek wak...kalo dadif abes 1 meja dia cuit sane sini..dah la atas meja umah kite tuh bnyk rete karun tok ma dia...=p

eT said...

amboii...eksyennyer dia makan atas meja...
tingi2 baru best kan..hehe

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah