Thursday, November 11, 2010

Tolong Mama saya tp malang tak berbau....

Semalam mama baru ada mood nak amik pic upload tudung2 baru..

Mehla tengok dan follow blog tudung mamamika http://dechantiquebutik.blogspot.com/

mika dtg konon nak tolong... nak tolong ke nak mengacau..... dia tak takut langsung ngan patung tu... boleh dia pegang2 gelak2.. suka lak main ngan benda alah tu..


Sudahnya hilang mood mama....


pesan kat papa yg tengok tv supaya tengok2 kan mika.. mama melangkah masuk bilik nak hanger tudung...

tak sampai seminit mama dengar mika menjerit nangis...

rupanya patung tu dah jatuh kena mika....

apalagi berlari ke depan...

papa rupanya khayal tgk tv.. bukan jauh pun dia ngan mika.. tp dia kalau tgk tv memang leka...


nasib tak de apa2.. cuma mika terkejut je.... terus mama takde mood nak sambung keje... tengok la malam nanti mama rajin.. mama sambung lg update tudung2 baru...

kawan-kawan mama mehla singgah kedai tudung mama saya.. cuci mata... mana-mana regular customer can get diskaun lagi mama saya kata.. daaa.....



6 bebelan kawanku:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

mika nak tolong jual la eda, tecik2 lagi dah bersemanagt nak berbisnes macam mama nya..

AyuArjuna BiGoshh said...

ala shian mIka terkejut dia :)

chentaMAYA said...

haha! nakal!~

eima said...

rajin nye mika nk tolong mama ... baguih² nanti leh takeover bisnes mama

aYu said...

hik3..mika suka kat patung tu ek..

Cik Jue said...

rajin mika tolong mama ye...

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah