Wednesday, November 10, 2010

Nak cuti.. nak cuti.. nak cuti... boss bagi tak???

Aku dah tak sabar nak cuti raya haji .. boleh?????


hahah walaupun minggu depan tp aku rasa aku dah nak packing dari sekarang.. sebab aku dah tak tahan rindu nak balik kg....

Tapi kan,.....


opis aku nak mula bz buat preparation sebab kami dah nak dekat majlis konvo student.. kalau tak silap tarikhnya kalau jadi la 25hb akibat tertunda haritu .... aku pulak nak cuti 18/19hb minggu depan...


aritu bos kata nak bekukan cuti sampai konvo selesai.. ohh tidak...... kalau boss tak bg punah harapan... tapi aku nekad aku nak siapkan keje aku sebelum aku cuti.. manatau boss izinkan aku cuti....


Aku kena handle bab pengurusan pakaian GRADUAN.. senang je.. ada sikit2 lagi tak settle.. lgpun dah 4 tahun aku uruskan pakaian graduan ni... sekurang-kurangnya aku dah tak kekok lg.. assistant staff aku sgt mantap memberi kerjasama.... harap2 aku dapat la balik kg..kalau tak berdukacita la aku beraya kat sini... Yang paling sedih sebab aku dah janji ngan family aku nak balik raya aji ni n nak bawak diorg holiday sekali cadangnya... huhu


huhu .. tuhan kau restui la niatku...




7 bebelan kawanku:

Zura said...

semoga sumenye okey.. :D

Diamilikku said...

insya allah..niat yang baik selalu allah makbulkan...tapi kalau tak dimakbulkan tu bukan sebab allah tak sayang tau

EiJa ZaQuaN said...

insyaallah..bos mesti bagi cuti punye kalo keje siap kan..lgpun cuti nak raya haji..xkan x lulus..

NURUL said...

nurul cuti raya haji sehari je. huhu

alyyani said...

uuu best nye cuti raya haji. kitorg tak dapat cuti. huhu.. tp ok la, dah mentally ready. jgn meraung bila dgr takbir dah la kan. heheeh..

eima said...

aku raya cni je ...
tak blk kg...laki aku praktikal tak le nk cuti...

ieyza said...

semoga dapat balik raya....balik johor ke eda???

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah