Friday, November 5, 2010

Nak pegi mana arini?



Cuti 3 hari??


Nak pegi mana ni??

Any idea??

Memang tak balik kg...sebab nak balik raya haji seminggu lebih je lagi... lgpun sok sabtu hubby ada race mountain bike,.

Kalau ikut hati mmg dah meronta-ronta nak balik kg... malam td aku takleh tido sampai jam 3 pagi.... tak tau kenapa.. sebab rasa hati mcm rindu sgtkat mak, abah dan anak buahku icha.... feeling rindu sampai rasa nak nagis plak.. biarpun call hari2 tp tak sama bila jumpa kan....




Aku rasa mcm nak ajak hubby g genting... ala jalan2 je.. tp sure arini ramai orang...

tp aku rasa nak bercuti... otak mcm stress je lately......


ada sape ada cadangan? tempat yg dekat2 je dari KL tp tempat yg best....hehheeh


tengah buntu.. @#$%^&*()_^&*()_+$%^&*()_#$%^&*()


4 bebelan kawanku:

Zura said...

dok umah je lah..hehhe..

yatie chomeyl said...

bawak mika mandi manda kat wet world Shah Alam, tiket masuk baru RM10 je kot..leh mika swimmming ;)

saya_arief said...

rumah.
:D

IdaShah said...

piknik kat mini jeram kemensah sambil berbbq sempoi.dulu weols penah buat mmg best

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah