Wednesday, November 24, 2010

Pembuli yang baik hati

Kalau dah nama budak lelaki tak sah kalau tak nakal.. tapi nakal2 yang lite2 jek.. takde la nakal sangat anak bujangku tu... apa yang aku perati kadang-kadang mika jeles ngan alesya... sebab dulu semua orang tatang dia.. sekarang semua orang dah bg dua kasih sayang pada alesya plak.. macam alesya memang rapat dengan abah aku.. kalau dia nagis abah aku pegang aotomatik dia senyap.. tak tau nape.. tu yg jadi cucu kesayangan atok...


mika kan tak boleh nampak puting a;esya.. sebab sama ngan puting dia.. dia mesti nak rampas.. siap lak terjerit pekik anak dara kecik tu.. tapi alesya isap puting kejap-kejap je....



tengok tu.. kat mulut dia ada.. dia nak jugak yang orang punya.. kadang-kadang kalau tak dapat dia nak tarik baju alesya.. kelakar lak tengok..



Tapi mika juga ada sifat peyayang kadang2 dia letak pipi dia kat pipi atau kepala alesya tanda nak sayang... so sweet... pic atas tu alesya tengah demam.. si abang konon2 nak dodoi adik tapi seram jek tengok takut dia henyak je perut alesya macamana dia selalu henyak perut mama.... hihih aku dah lali kena lanyak ngan mika.. kadang-kadang meraung gak kalau time dia ganas...


Budak tembam setambun kuih pau demam... geram betul tengok.. rasa nak gigit-gigit....

Esok majlis konvo kat opis... arini balik lewat malam... huhuhu


9 bebelan kawanku:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

so sweet la dua2 nya tomey bangat

ch@ said...

mika nak adik tu, haha oni tak boleh lagi ada adik, sebab bila pegang baby lain, dia pun sibuk soh pegang dia.

[-suziey-] said...

hiks..sopan btl pembuli tu yek..ekkek;p

Aleeya said...

oo nakal ek mika..kecik2 nakal takpewww tapi da terserlah sifat ke abg an nyer..boleh tambah adik da tu ida heheheh

sama la ida, leya pun kena lanyak ngan damia skt woo kdg time dia mentu elok2 lagik..tiba je nak menendang..sampai tertendang perut ke buah pinggang neh ha..menanges jap huk3x

cik puan akish said...

mika yayunk mau adek kah???p mintak same mama cpt2..=)

AyuArjuna BiGoshh said...

comey :) :)

EiJa ZaQuaN said...

hehe..btol tu w/pun anak lelaki ni nakal sikit tp mereka ni mmg punyer sifat penyanyang.

my son zaquan mmg la tersgtnye nakal..tp bila jupe baby dia jdk sgt penyanyang..hehe

anyway chumell la mereka berdua..:)

Sharinginfoz said...

ciannya demam, semoga cepat recover ya

hajarus said...

so sweet... mika & alesya dua2 tomey... geram tengok tembamnyerrr...

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah