Saturday, November 20, 2010

Sabtu yang indah




Hi all...morning... sabtu hari yang semua orang suka... boleh rest n jalan2 dgn kuarga.....


Pagi ni seawal pagi aku dah terjaga.. coz mlm td tido awal ngan mika



Waktu aku menaip ni si kecik ni masih lg dibuai mimpi... waktu ni la paling best untuk mencium2 dia.. walaupun bau ucuk acam tp tu la paling best.... nanti kalau dia buka mata dia akan tersenyum tengok mama dia... saat yang paling indah...


hari ni nak kemas umah, basuh baju n nak kuar pi cari barang... u olls apa plan hari ni???


nampaknya takleh tulis panjang-panjang.. dia dah buka mata...


morning kawan-kawan mama............................


7 bebelan kawanku:

ZanaNordin said...

morning mika & mama

Puteri Satu said...

ala comelnya dia bangun tido...

Mrs.Ira said...

mat pg @eda n mika..planning arini nak bwa ank2 pi main kat taman.

aYu said...

puting xtinggal yek..

hehe

Mari Berbicara Hati Ke Hati :
Kepala Batu Hati Jeli

kakyong said...

lama tak singgah sini... errkk kenapa signature tu tak transparent.. setting tak betul ni... tak cantik la bila berkotak....

noor said...

mika awl bangun nk g mana tuh ...teman mama ek

cha said...

heluuu sweet mika... umi ni... umi bawak tag tuk mama mika ;)

http://orencantik.blogspot.com/2010/11/anniversary-giveaway.html

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah