Tuesday, November 23, 2010

si bam bam ku lagi..

hari ni entry budak kecik ni lagi.. jangan jemu ya... budak tembam sin chan aku panggil... alesya sgt kuat.. bertarung hidup dan alhamdulillah terus sihat.. dan semakin sihat kalahkan abg mika..... geram betul aku.. ni menyusu badan je ni.. kalau dah makan nanti aku tak tau la... debab mcm apa...


bam bam mak long... kalau aku mandikan dia best betul cuci muka dia.. setimbun pipi...paling tak suka kena gomol.. aku suka cium-cium sampai dia marah...


sekarang dah nak masuk 6 bulan.. dah boleh meniarap...

suka betul tengok dia pakai skirt.. macam itik gembo-gembo... rasa nak gigit-git peha dia...


model tudung mak long... muka cam kuih pau... hihi

tabiat dia suka gentel kain bila nak tido.. tengokla kain skirt pun jadi la dapat pegang... pakai barut dah mcm pakai corset ko cha..... eiiiii kalau anak aku tembam cam ni masak hari-hari aku gomol sampai lemas... hihihii.. mika dulu kecik tak tembam sangat biasa-biasa je.. sebab lahir beso.. alesya lahir kecik tp la ni beso dah nak sama ngan mika pulak... heheheh



7 bebelan kawanku:

cik puan akish said...

aha...same ngn dadif...suke gentel kain....kalo tade teddy tape..kain musti ade..=)

alyyani said...

pakai skirt mcm itik gembo2 eh. lawak la. ni sepupu mika eh? comel!

cicikwani said...

errmmm.... macam zaid la... lahir kecik je... bertarung nyawa nk teruskan hidup... 26 hari dlm wad, pernah berhenti pernafasan... alhamdulillah skang dh mcm icha... bam2... busu dia panggil si debab... mana tak debab, doktor bagi dia multivitamin... tengok tak habis2... agaknya kalo abis nnt, beso mana la agaknya... huhuhuhu...

lagi satu, susu pun menyumbang kebesaran dia... masa check untuk sebulan, nurse srh bagi minum susu NAN sbb susu badan tak cukup... maklumle budak lelaki, kuat menyusu... tapi nurse tu suruh bagi dlm 2 bulan je... haaa... skang dh 4 bulan, dh macam ikon tayar michelin dh rupa dia... susu pn dh tukar susu dutch lady je skang...

Diamilikku said...

tapi muka dia memang sejibik ngan ida..kalau kata anak ida pun memang confirm ahh orang percaya

noor said...

hihihi so cute..suka lah tgk yg nmpk pties tuh pink gitu

[-suziey-] said...

hiks..pt bayang tang part nk basuh pipi dia yg gebus itu..hehe..so cuteeee

aNaYaNa said...

salam kak..
hehe..comel la alesya..
tembam tol...

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah