Tuesday, November 23, 2010

Sama Tapi tak Serupa...

Dua buah hati kesayangan keluarga sekarang ni.. alesya manja ngan atok abah.. mika manja ngan mak tok.. elok sangat la tu korang ber dua ni... dua2 anak kesayangan aku....


bak kata abah.. sorang mata bulat (mika).. sorang mata sepet (icha) ...

Balik kampung dapat temukan diorang berdua...

see cute tak diorang... dua-dua pakai puting... ahhahaaa actually alesya takla penghisap Puting TEGAR mcm mika... dia hanya akan pakai bila nak ditidokan... mika ni jenis melekat kat mulut dah macam orang makan sireh.
.
dua org budak model barangan NUBBY..aku suka puting ni sebab cute lg pulak puting dia leper. so tak la terganga sampai lelangit bila dia hisap.
..

Mama dera mika pakai bedung.. bagi sama ngan alesya. alesya ni peel dia nak tido kena bedung kemas-kemas.. kalau tak kemas pun dia tak nak... cerewet gak minah kecik ni...


hahahaaa dua-dua kena balut


ko tengok aku ... aku tengok ko.. nape kita kena ikat ni icha....

si abang akhirnya tak boleh tahan.. dia nak rampas gak puting alesya.. sebab dia ingat puting dia.. puting dia pun ada sama mcm tu.... hihi dia start menagacau dah....




10 bebelan kawanku:

Diamilikku said...

dah sepasang dah anak ida..hehehhehehehe....okaylah anak sedara ke tetap anak kita..darah daging kita..mika mesti akan sayang icha bila dia semakin membesar nanti...trust me

mummy_ayu said...

he he he..sgt tomei.mika pun kena bedung..

noor said...

hihihihi...mika cutelah kena bedung..elok jer xronta2

puterikurekure said...

ya ampun...icha suka kena bedung eh? first time ok jumpa baby suka kena bedung. hehe.

mika noti tau! kacau adik icha. geram tgk dua2.

Zaidah said...

macam kembarlah a@_da...tomel

aYu said...

comel2...
suka sgt..

Mari Berbicara Hati Ke Hati :
Terima Kasih Cinta

IdaShah said...

dua cute...puting pon sama

eima said...

kesian mika kena bedung hahaha

[-suziey-] said...

OMG..comel nye..dh la 2-2 berbedung..2-2 wth pacifier..jenis sama tp katun lain..hiks..comellll

EiJa ZaQuaN said...

hehhe..kesiannye mama paksa mika pakai bedung..

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah