Monday, December 27, 2010

Berbaloi pegi stadium...

Yeaaa semua orang tau... Malam td MALAYSIA menang VS Indonesia kan.. 3-0.... takyah story la..

Dan semalam juga la tetiba hubby aku jd giler bola lak.. walhal selalu kalau tengok bola kat umah dia yang tido dulu sebelum bola habis... actually dia bukanla kaki bola...

tapi semalam ikut kawan-kawan la punya citer... tapi nasib baik la berbaloi.. pegi dengan dptnya kemenangan.. cuba kalau kalah.. hehehehhe

Bukan main lagi dia update kat fb.. semangat lebih.. dah la petang semalam aku dera dia dulu sebelum g tengok bola kena bawa mika n mama jalan-jalan dulu.. sib baik dia bawa g IKEA.. so takde hal lepas tu nak tengok bola... hahahahhah aci tak.. hmmm mesti aci punya sebab mama n mika kena tinggal kat umah je tak dapat ikut papa g tengok bola... hahahha

apapun congrats team malaysia.. yang kelakarnya.. 3 tiga gol tu aku sorak kat umah time bergayut ngan mak.. hahah bila aku goal.. mak kata hah goal lg.. walhal kami tengah sembang dalam fon sambil tengok bola... hahahha kelakar plak...




4 bebelan kawanku:

noor said...

wah sanggup yer pegi
demi tuk bola
malaysia boleh!!!
tgk dh nk abis lmbt smpai umh jem gler kt tmerloh

EiJa ZaQuaN said...

kami tgk bola kat umah pun mmg layan..tahniah pasukan Malaysia..:D

mesti la aci..eija pun selalu wat camtu..kalau papa zaquan nak g mane2 x bole nak bw kami..harus sblm kuar tu bw kami jln2 dulu..hehhee..

alyyani said...

hahah.. mak pun tekejut goal lagi ye. mmg gembira sungguh time tu. pesta goal. hope main kat indonesia diorg tak goyang kan.

n!da said...

sporting gile kot mama mika pnye mak.. ? paham x? hehe

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah