Thursday, December 9, 2010

Cepat Check saman!! Ada Diskaun..

Korang dah check saman.. ?? sekarang ni kan kerajaan bg diskaun 50% sampai hujung tahun ni kan... dan selepas ni kalau tak bayar saman boleh RENEW roadtax setengah tahun je... tapi aku dengar2 selepas bulan dua TAK BOLEH RENEW kalau tak bayar saman dulu....hwaaaaaaaaaaa

Korang nak check saman sila KLIK SINI

Nah tengok la saman aku.. Ni semua nak bg duit aku ni.... tp yang pelik ada 1 tu aku tak puas hati.. yg kat kg tu. seingat aku .. aku tak kemana2 tp ada kena speed trape pulak.. eee nyampah tul...



yang warna merah tu harga selepas diskaun ya... ada gak yg hubby buat.. so share la bayar.. hahahahha .. yang tahun 2001 tu aku pakai motor.. fuhh lama giler dah 9 tahun kena saman wat dek je.. hihihi masa tu tengah study kat UITM.. pun kena saman gak.. hampeh tul...

yang lain2 tu kereta myvi lama aku... ada 3... aduhai... koyak la poket aku bulan ni.. sabau je la....

semalam member2 opis g bayar.. punyala ramai orang sampai number pun habis.. gilerr dahsyat.. aku tak tau la camana aku nak g bayar ni.. nak buat online mcm tak confident pulak.. nak tanya kat mana lg cawangan2 yg leh bayar... tak kuasa den nak beratur panjang kat balai polis... huhuhuhu


pstttttttttttt** rasa nak tukar keta nama hubby pulak.. so takde la kena saman nama aku.. hahahah (gekaj jahat)


9 bebelan kawanku:

ciK mOt ©™ said...

takde saman...
so takdelah diskaun...

pagiiii

Fieza79 said...

mmg ada saman pon...aritu leh renew 6 bln je...sebelom expired plk nnt kena bayar la dlu saman2 tu..aduhh terus tensenn..!

akmafaizal said...

my husben ckp jgn cek saman,once dh cek2 nnt semua saman2 lain terkeluar.tak pasal2 kna bayor..hehe

Zura said...

ada saman tp sikit je n xde kena mengena ngan disc...tp nk bayar punyelah seksa...

ch@ said...

kita lagi la, tak pnh amek tahu, kekeke...

noor said...

jom p byr time ada dcount nih..melepas nk bli benda lain duit bang najib bagi huhuhu

eima said...

aku pun sama tak dak saman...
laki aku je ade saman ...
zaman RXZ ..zaman study dulu.....
riban gak..mampuih.....

eima said...

traffic obstruction tu ape ek ..
sbb bw keta slow kena saman ke hape...

@e_da said...

cik mot.. selamat la poket...

fieza... pokai la kita..

akma.. mmg kena bayar pun.. yg lama2 pun kena jugak.. huhu


zura.. bayar kat pej pos pun boleh diorang kata...

cha.. bertuahla badan


nor.. abis duit bonus kita


eima trafic obstruction tu rasanya kesalahan langgar lampu trafic tu..

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah