Thursday, December 9, 2010

Celebrate wedding anniversarry



Sebelum ianya menjadi lebih basi... baik aku taip terus buat entry.. hahahhaha

My wedding anniversarry last week.. 3/12/2010 + hari jumaat

tengahari tu g tesco dekat ngan opis.. aku beli kek siap2 nak buat suprise kat hubby... setiap tahun mesti beli.. bukan nak makan sgt tp nak buat kenangan setiap tahun kami sambut... moment hari indah apa salahnya kan... untuk diri sendiri dan masa akan dtg...

Beli kek KINGS aje... nak beli SR besar sgt dan sememangnya mahal.. beli yg kecik je sudah... nak makan pun 2 org.. mesti takan abis... simpan lama2 dlm fridge pulak nanti...


kek kings pun sedap tau.. kek yg aku beli ni banana choc.. hampir sama ngan kek SR tp SR mmg mantop la takleh lawan.. hehehe... kebetulan salegirl india tu sangat la peramah.. dia tulis siap aku amik gambo sekali... hahahaha gileer punya keje...


malam after magrib mika dah siap2 tunggu papa balik keje... tengok keleteah dia main2...

budak notty kesayangan hati... mcm2 perangai dah sekarang.. suka gelak, ajak org main cak cak.. pastu ketawa terbahak2...
Gaya eksyen....


semua benda nak masuk mulut

ketawa terlapang2 mulut...

balik keje.. bila hubby ketuk pintu.. mika sambut dengan kek ngan lilin.. aku terpaksa nyanyi lagu HAPPY BIRTHDAY.. sebab nak bagi dia ketawa... anniversarry mana de lagu.. hahahha.. belasah je la...papa pun suprise...

tak tau nak pegi mana sebab malam tu hujan.. nak pegi dekat2 je.. last makan kat sakura kristal... sedap n dekat ngan umah.. tp sekarang punya la susah nak kawal mika.. dia nak berjalan 1 kedai.. kalau duduk kat kerusi sibuk nak panjat meja.. sudahnya kami makan secara bergilir2...


menu kami malam tu.. hubby amik nasi ngan sup tulang.. aku punya grill lamb chop.. n dessert MANGO split.. perghh sedap.. biasanya makan banana split je kan...

balik umah baru la kita potong2 kek.. siap tiup lilin saje nak bg happy...
budak kecik tu sibuk nak jahanamkan kek.. tp masih boleh dikawal...



Lastly sesi menggomol anak teruna kami..... hahahhaha punya la menjerit taknak kena cium sebab sibuk nak kerjakan kek.. itulah hadiah perkahwinan yang tiada tolok banding nilainya... hadiah betul lum dpt lg.. hahahha


nyum.. nyum....

tu ler simple celebration wedding anniversarry kami yg ke 4.. moga rumahtangga terus dilimpahi kasih sayang dunia dan akhirat.. aminnnnnnnnnnnn

10 bebelan kawanku:

yatie chomeyl said...

woh, itu kek nmpk begitu menggiurkan selera eheh

Nad @ MamaZakwan said...

happy belated wedding anniversary..moga berkekalan hendaknya! :)

Zura said...

eh ada jgak erk..mango split...selalu dgr banana split je...

noor said...

emmm yummy...best arr celebrate siap ada og main gitar hihihihi..

Mama Qiestina said...

so swwwwwwwwwwweet :)

happy annv u all :)

kejap je kan dah 4 thn..tingat agi kita preggy arituuu then share citer bersalin seme.

papa..mama..mika nak adik!

[-suziey-] said...

happy 4th anniversary :) ye la..kek king pn sedap gk..kita pn suka..SR tu beso sgt..klu buat party n org ramai bole la beli..klu x mmg xabis ler..hehe..

sedapnya desert mango tu..

Diamilikku said...

sebab tu akak kalau keluar aisy confirm ikat dalam stroller..kalau tak jenuh nak kepung..hehehhehehe...

Happy 4th wedding anniversary eida...awal dua bulan je dari akak..akak bulan 2 nih sambut anniversary keempat...:)

biar simple janji meninggalkan kenangan paling indah buat kita kan

AyuArjuna BiGoshh said...

wahhh bertiga...lps ni boleh sambut berempat..berlima...dan seterusnya..:) selamat menyambut anniversary perkahwinan ya

ch@ said...

huaaa romantiknyaaa... dua tahun kawin blm pnh lagi buat mana2 celebrating, sedihnyaaa...

TAHNiAH kak, happy for both of you. sweet tang mika kena gomol.

honeyvsbee said...

wah best rancangan gitu...selamat ulangtahun yer..

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah