Friday, December 3, 2010

Happy 4th Wedding Anniversarry

Today genap 4 tahun usia perkahwinan kami...

Happy anniversarry to my dear hubby...


Luv u so much!!....




3 Disember 2006 - kami di nikahkan dan di sandingkan....


3 Disember 2010... cepat betul masa berlalu....


semoga ikatan perkahwinan ini kekal dunia dan akhirat....



* ada org kata baru ulangtahun ke 2 sebab anak baru setahun... hehehe dah 4 tahun daaa.. dpt anak je lambat.. hihihi


14 bebelan kawanku:

eima said...

wahhhh ...dah 4 tahun ek ...nampak eda cam muda remaja gitu .. taknampak cam bini org .....

PuteriKureKure said...

happy anni dear! wah...dah 4 tahun ye kome. kami baru nak nginjak angka 3 tahun depan.

kita doakan kalian bahagia selama2nya dan cepat2 eh bagi mika adik. hehe.

yatie chomeyl said...

hepi 4th enibeseri buat ida & hubby...semoga terus bhgia menjalani hidup berumahtangga

IdaShah said...

happy anniversary..
semoga kekal abadi

Mrs.Ira said...

Selamat ulangtahun perkahwinan buat awak.semoga berkekalan hingga ke akhir hayat.amin...

Nad @ MamaZakwan said...

happy anniversary! :)
saya coming soon..22 dis ni..
kawen dulu thn 2006 jugak..tp ank baru 2thn..senaseb la kite..dpt ank lmbt.. :)

SSulieana said...

eda...hepi anniv...wow tahniah dh 4 tahun, semoga kekal bahagia selamanya...

Asma Haha said...

tahniah!!!

Fieza79 said...

hepy anniversary yg ke -4...moga sentiasa rukun damai ye...

tahniah..!

ch@ said...

sama tema la kita, happy for both of u akak. loving habis. TAHNiAH tau.

noor said...

epi anniversary my best fren
same day hihihihi
smoga bahagia slalu amin

eiela said...

selamat ulangtahun perkahwinan,, semoga bahagia hingga ke akhir hayat..

Latest Entri :
Senyum Itu Sedekah
Bila Si Dia Bertanya

tigrismalaya said...

sama kita wedding anniversary hari nie, ke 4..

EiJa ZaQuaN said...

Amin..happy 4th anniversary..btol tu skrg ni mmg terasa cepat btol masa berlalu..

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah