Monday, December 13, 2010

Hari Huru hara

Malam td sampai dari kg kul 12 tgh malam.. aduhaii sgt la penat... minggu ni balik ke kg hubby kat perak,... suka tok pah n tok wan dia jumpa dia dah pandai berjalan...

Hari ni adalah ngantuk.. pasal mlm td kul 3 pagi mika boleh lak bangun tak nak tido.. pastu layankan kartun.. sudahnya jam 4.30 baru aku tido balik.. arini konon nak rest tapi banyak sgt keje nak selesai kan sebelum aku pegi kursus ke BUKIT MERAH LAKE TOWN hari rabu ni... owwhhhhhhhhh kalau boleh tak nak pegi okeh.. risau nak tinggalkan mika ngan papa dia.. hope papa leh jaga...

hari ni gak nak settlekan saman.. katanya RABU ni last ek.. aduhai.. sib baik aku kirim member opis yg wife dia keje pejabat pos.. kalau tak masak gak nak beratur last2 minit ni... harap2 ok la semua berjalan lancar..

minggu ni maybe kurang update.. kursus 3 hari sampai hari jumaat.. hwaaaaaaaa sian anak bujangku... kena tinggal.. dah demam.. kalau boleh nak bawak je... tak senang hati g sana.. huhuhu



6 bebelan kawanku:

honeyvsbee said...

huhuhu huru hara tu dugaan sabar ye..

eT said...

hehehe...
psssttt...lex layan tidoq bawah meja lorrr...:)
MEH JOIN TEKA TEKI ME WAT..:)

PuteriKureKure said...

mika demam ye? take care eh.

Fieza79 said...

oo nak kursus kat Bkt Merah ye...best tu jgn lupa bwk baju mandi nnt leh berendam..hehee

eima said...

fahim pun sama ...slalu terjaga tgh mlm nk tgk tv ... hiissshhh .....

hopefully mika cepat sembuh ....

noor said...

mika nk itut mama huhuhhuhu...konpem rindu gler!!

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah