Friday, December 10, 2010

My hubby On TV 2




siaran pagi Semalam.. semua citer pasal hubby aku organize downhill race last week kat bukit ramli meru, kelang...

aku n mika ikut sekali tau siap tido sana bg support kat hubby... rtm tv2 interview dia.. dan pagi semalam siarannya.. malangnya aku kan keje.. sib baik ada yg rakam sempat letak kat fb.. boleh la tgk walaupun sket je skrip dia.. nervous rupanya depan kamera.. ha baru tau.. aritu kutuk i kat tv 1.. hahahahha...



its ok papa. kami bangga dengan papa... cayokkkkkkkkkkk!!! tp paling tak best selalu kami kena tinggal sebab papa bz jd org kelang lasr week huhuhuhu



hmmm apa2 jer la papa...


Bawah ni video rakamannya.. tp tak tau la boleh tgk ke tak.. mcm problem.. kalau kat FB ada dalam fakawi tribe.. kat situ la aku tgk...

video

Penat organize race.. tp seronok gak...

Akibatnya aku ngan mika muka berkilat panas kat situ.. muka pun mcm tak lekat bedak je dah.. nanti citer lanjut pasal race ni ek...

12 bebelan kawanku:

eima said...

wahhh laki bini glemer ....

AyuArjuna BiGoshh said...

wahh glamer giteww

noor said...

pasni papa glemer hihihihi...bukit ramli pun jd glemer pas nih hihi

ch@ said...

tumpang interframe jugak laaa =)

cik puan akish said...

wahh...glemer neh papa mika....kalo mika masok...lgi glam..=)

yatie chomeyl said...

wah, kellas u laki bini keluar TV ;)

Diamilikku said...

wow wwwweeeeeeeeee...congrats eida....okaylah tu....penat2 buat keje..dapat keluar tv..berbaloi2

Elly & Emmy said...

wahh tahniah dah keluar tv .. glamor jap ..

mummysyafie said...

wahh..hubby masuk tv..syok nya..

nba-Nur said...

WAH..Mesti bangga dapat masuk Tv.. penat tu organize race..

MrS. F!zA said...

omak aih glemernya msuk tb...

honeyvsbee said...

wah glemer lah hubby akk nih..

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah