Wednesday, December 29, 2010

My notty

2 mlm lepas g care4 tak bawak stroller.. sebab dak kecik ni dah boleh jalan lgpun malas nak usung...

tapi sampai sana buat peel lak taknak JALAN... nak dukung je pun tak larat n payah nak bawak barang... makanya dudukla dlm troli.. hubby siap bawakan bantal yg ada dlm keta untuk buat alas kepala...

boleh rilex2 santai pulak dalam ni ek mika... syok ke kena sorong????



jadi Pilot troli.. dah mcm ketua kapal.. berdiri hujung troli tengok kiri kanan...

mama belikan buku.. dia leka membelek tengok gambo..

wah baca paham jek kan.. walhal tengok gambo.. selak page by page... hihihihiiiii.. orang lalu lalang duk pandang2 jek.... hmm he's my notty.. my sayang.. my buah hati.....


8 bebelan kawanku:

Mrs.Ira said...

Wah sonoknya mika lam troli.siap baring2 lg.hihihi..suka tgk last pic ;D

Cik Jue said...

memang notty comel je duk dalam troli tu kan..

EiJa ZaQuaN said...

hehe..siap baring2 lg dlm troli..cute jerk mika ni..kalo zaquan dok dlm troli pun skjp jerk..sibuk nak bebas berjalan..

PuteriKureKure said...

alolo...behave je dia dalam troli eh. khalish dok diam dalam stroller je. dalam troli kemain ligat lagi. huhu.

noor said...

cute lah baju dia...
bgs diam jer duk dalam trolly sambil baca buku
amalan membaca amalan mulia

Sricahaya said...

macam bdk besar je gayanya..hhehehe so cute..

erienz said...

ala comelnye duk dalam troli....baca buku lagi....

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

sama cam balqis la ni kengkadnag suka dok dalam troli, eh suar mika tu sama cam suar balqis la

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah