Tuesday, December 28, 2010

Pendapatan sampingan selain NUFFNANG



me tau pasal HEART BEAT ni dari blog Miza Yusof.. Tq miza sebab sudi kongsikan benda ni...

so turn me lak share ngan kawan-kawan lain...

Yang pentingnya ianya tak menganggu status gliterrati nuffnang.. pasal hal ni saya rujuk di blog mama zhafran... bolek klik SINI untuk membaca lebih lanjut...


Nampak tak logo mcm ni kat atas dan tepi my blog.. kalau u olls nak register boleh klik jugak banner bawah ni or SINI


setiap pada pengunjung yang datang ke blog kita n klick banner tu akan menambah pendapatan account heartbeat... sambil menyelam minum air kan... bukan susah pun.. jom ramai-ramai register!!!


Klik banner atas tu ya kalau nak join... daaaaaaaa


ada sesape nak TUTORIAL NI TAK?? ehhehe (macam rajin sgt jek aku)

14 bebelan kawanku:

ciK mOt ©™ said...

are you sure tak ganggu status gelihati tu..bukan per, mak riso la, kang nuff anto surat layang tak pasai...

@e_da said...

Cik Mot insya allah i sure.. sebab ramai yg dah join n dah dapat duit pun gliterrati tetap ada.. cuba baca link kat mamazhafran tu.. sy ada letak.. hehhe

Mama Hanim said...

tq sudi share..

cik puan akish said...

aha..kite pon h try neh eda..meh kite klik2..

Izzatul Iman said...

saya dah lame buat, tapi setakat ni, saya sorang je rajin klik iklan sendiri...huhu...

mari kita sama2 bantu menbantu...

klik iklan di
http://karismaizzah.blogspot.com

Izzatul Iman said...

saya dah lame buat, tapi setakat ni, saya sorang je rajin klik iklan sendiri...huhu...

mari kita sama2 bantu menbantu...

klik iklan di
http://karismaizzah.blogspot.com

IdaShah said...

tq for info

EiJa ZaQuaN said...

eija pun ade baca kat blog mama zharfan..best jerk tgk mama zhrafan dh siap cash outkan lagi..

tp ntah la..x ter register2 pun lagi..blom ade mood..huhu..

fikaryna said...

oh, boleh yer..

Idalara said...

akak bukan reti sgt benda2 ni tp nk try join gak lah..

n!da said...

saye ni buta la pasal nuff or heartbeat dsb. hohoho. sile2 la bwt tutorial ye. kui3

noor said...

wah satu lg peluang nih nk dpt duit huhuhuu...
jom pakat2 register!!

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

sape yang rajin silakan buat k, kita tak wat2 lagik iklan ni...tak sempat la

sumanje said...

salam ziarah pagi...

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah