Thursday, December 2, 2010

Saya suka Solivite

Selain Vitagen.. minuman ini adalah kegemaran dia, solivite... bukanla selalu bagi pun.. kadang-kadang je... tp papa dia yang selalu beli stok untuk dia...


Eksyennn ooo.. kalau dah pegang tu jangan harap kita nak try mintak sikit.. buat tak tau jek....

mata tengok tv.. mulut tetap sedottttttttttt...

Dah pandai cucuk sndiri kuar masukan straw... kadang-kadang menguji kesabaran bila air dia saje2 tumpahkan...



Beria-ia sedut takut mama mintak....




kejap je dah abis..... laju mika sedut kalau air ni ek.. kang dah abis konon2 mintak lg.. huh tidakkk.. mana leh banyak-banyak.. kang susu taknak minum pulak....

TQ kepada semua peserta TUDUNG GIVEAWAY, support sgt menggalakkan (mcm kena tambah hadiah ni..hehehhe).. Nanti saya review ke blog korang ya.. muahhhh ...


6 bebelan kawanku:

eima said...

dulu fahim pun sama...skrg nih die dah tak mo....

tp mencabar emosi tul klu die saje nk tumpah kan air tuh .....

SSulieana said...

sedapnye mika...nk sikit hehehe...

MRS. K said...

dlu slalu beli utk hadif. tapi lepas kahak byk smpai kena amik nab dah tak beli dah coz docter cakap vitagen, solivite sume tu can cause kahak sebab die susu sejuk..

PuteriKureKure said...

camne nak ajar anak sedut guna straw eh? puas kita ajar khalish, tapi dia tak reti jugak. huhu.

Elly & Emmy said...

wah laju dan khusyuk mika menyedut.. twins belum pandai lagi.. baru cuba merasa-rasa..

*SiRibenMerah said...

ayang nk ckitttt~

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah