Wednesday, December 15, 2010

Siap packing

3 hari pegi outstation kan...

langsung takde mood...


baju sendiri tak kemas....


tapi baju dak kecik tu yg aku kemaskan....


nanti senang keje papa dia..

1 hari... 1 susunan.. papa tinggal masukkan dalam beg je... susu n botol...

hope semuanya ok2 jer.... huhu


5 bebelan kawanku:

cik puan akish said...

dunt wori mama.....mika akan okey amat!!!!!

Nad @ MamaZakwan said...

huhuhu..ksiannye mika..moga mama mika lebih tabah...

Sitisifir10 said...

Mm...walaupun takde mood tapi persediaan mantap :) kalau saya, saya amsukkan siap2 dalam plastik walaupun nntnya nak masukkan jugak dalam beg :) kemudian siap la telefon suami kejap2 bunyi sbb nak suruh dia buat itu ini masa jaga anak...eheheheh

Fieza79 said...

syg tinggal2 kan...hehe jap je tu...kena hepy kan diri kat sana baru masa tu jadi kejap je...

alyyani said...

susun macam ni lagi penting dair pack baju sendiri. sebab senang papa nak amik baju. ni 1st time ke outstation sejak mika lahir? insyaAllah semua ok2 je ni. berat hati kan? tp have to. :)

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah