Friday, December 31, 2010

TUDUNG GIVEAWAY akan berakhir..


Tepat jam 12 malam sewaktu semua orang tengah menjerit countdown welcome New Year dan pada waktu yang sama juga MY TUDUNG GIVEAWAY will be closed.. Tq for everyone joined my giveaway...


WELCOME 2011


Esok dah tahun baru.. esok juga adalah sama seperti hari-hari biasa.. cuma bilangan number tarikh yang berbeza...

TAHUN INI ADALAH KENANGAN...
TAHUN HADAPAN ADALAH HARAPAN...

kalau dulu aku ngan hubby selalu juga celebrate new year di luar... tapi 2tahun kebelakangan ni kami lebih selesa di rumah, jauh dari hiruk pikuk jeritan... sangat berbeza kan.. nak pula usia dah mencecah angka 3...huwaaaaaaaaaaaaa.. tua dah weh... (tp ada org x caya..hahha perasan lebih)

malam ni berdua ngan mika.. sangatla memboringkan.. budakkecik tu leka ngan mainan dia.. sesekali layan dia, ketawa terkekeh-kekeh.. hubby tak sampai2 lg dr perak ada urusan keje... call x dpt2 lak.. menambah kerisauan orang je... buat kita xsenang duduk.. dah sampai mana?dah makan ke? ishhh mmg tak senang selagi dia x jawab call. tersilent ke..selalunya camtula dah silent masa solat lupa on balikk........................... eeeeeeeeeeeee tensionnya!!





4 bebelan kawanku:

Aleeya said...

happy new year 2011!!!

(One) SiTi* said...

sama la kak,
saya pn selesa duk umah ja...
baik sambut awal muharram lagi kan..

noor said...

hepi new year!!!!!

n!da said...

insyaAllah hubby xde ape2 tu..
^_^

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah