Monday, January 3, 2011

anakku

Jumpa pic ni kat fb my cousin..

oh tidakkkkkkkkkkkkkkkk itu anak aku... comels tido isap jari... nyot..nyottt..
umur masa tu 8 bulan.. kat kenduri my cousin JB

dulu mika bam -bam sekarang dah kudut.. huhu makan kalau rasa nak...

mama nak bg mika bam bam la.. tapi camana.. huhuhu


pagi td orang sibuk cuti hantar anak naik sekolah..

aku lak hantar anak nursery...

sekarang kalau hantar dah pandai melalak nak ikut mama.. aku lak tak sampai hati. masuk balik pujuk2 dan tinggalkan bila dah reda... . kalau dia sekolah nanti tak tau la camana.. ehheheh

anak manja.....

8 bebelan kawanku:

ch@ said...

sekolah nanti dah ok la mama. mika kan lelaki, tak macho la nangis-nangis. oniii pergi rumah pengasuh, tak nak balik.

Murni said...

Cubynya mika masa nih..
muqriz pn sama bila nk tnggalkn kat pgasuh pnya kuat dia teriyak..
terharu kan eida..

Mama Kembar 3 said...

sangat cute laaa!!!!

AyuArjuna BiGoshh said...

my elder son pun camni masa kecik suke nyut2 jari...comey jer

Momma Mia said...

aloo so sweeeeeeet la isap jari dia...
sedih kan bila anak melalak nak ikut kita...

alyyani said...

mika ke tu? mmg bam2 lah! :)

noor said...

sekali tgk mmg tak cam itu mika
alololo manja gitu isap jari
bdk isap jari bdk yg baik
org tua2 kata

EiJa ZaQuaN said...

montel n sgt cute mika masa umur 8 bulan.., tp skrg pun cute jgk..

teringat kat zaquan masa umur setahun kebwah pun sgt chubby..skrg dh lasak..kurus dh..

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah