Tuesday, January 4, 2011

i'm going to school too la mama.....

Sehari selepas dapat beg upin dan ipin... tengok saje gayanya.. mcm budak besor kan.. Untie Eli ada tanya haritu berapa umur mika.. mika baru berusia 1 tahun 4 bulan.. ehhehe

keesokan paginya hubby tak bagi aku hantar macam biasa.. kalau aku yg hantar 7.20 dah turun bawah nursery.. selalunya dia tidur dalam dukungan...

tapi kalau pegi dengan papa mmg lewat.. kadang-kadang kul 10.. papa main-main ngan dia dulu.. siap mandikan baru hantar ...

Dan pagi tu hubby MMS.. "papa proud with mika" siap dengan gambo atas tu...

Pagi tu hubby siap mandikan.. buatkan susu dan pakaikan kasut.. dari rumah hubby saje tak mau dukung dia.. saje nak bg dia jalan sampai nursery.. tak jauh pun bawah rumah je...

Maka si anak tu pun jalan la terkedek-kedek.. sampai nursery kak ana buka pintu si kecik tu terus menonong masuk nursery dengan kasut-kasut dia sekali.. buat orang tergelak... maknanya haritu dia happy bila papa layan dia.. heheh papa selalu bz.. nasib baik papa pandai juga curi masa untuk hiburkan hati mika.. bila hati happy pegi nursery pun tak meragam.. kalau tak selalunya menangis nak ikut mama atau papa.. heheh mika.. mika



6 bebelan kawanku:

Miza Yusof said...

comelnya mika. makin membesar dah dia :)

eima said...

comey je ...
beg besar dr tuan ..larat plak die bw beg sendri kan...

EiJa ZaQuaN said...

mika nak g school ye..nak g school x bole isap puting tau...hehe..

noor said...

cam bdk besor dah dia...
cute pgang botol susu
bwk beg nak g skolah

cik puan akish said...

mmg dh big boy.....mau p skoll...kang beso leh bff ngn dadif ya mika...

PuteriKureKure said...

mika betul2 nampak dah besor betul tau ida. rasanya tingi dia lagi dari khalish. bila la nak temukan depa berdua ni. beza pon tak banyak kan?

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah