Friday, January 7, 2011

Hasil Rembatan Jcard Day..

Hasil rembatan semalam yang berjaya memokaikan poket aku.. ehheheheh bukan nak show off tapi saje nak share... hihi.. Aku rasa Jcard day kepong ni saje nak target chinese sebab penduduk kepong ramai cina kot dan sempena nak raya cina ni kan.. ramai gilerr memborong ..

Ni je hasil rembatan aku... memang dah set sebelum pegi apa nak beli.. takut juga terlencong beli benda2 yang takde dalam list.

pilih jangan tak pilih.. promoter tu tangok pulak aku snap.. huh kantoi plak..

setelah dibawa pulang..


Niat dari rumah memang nak beli ini time Jcard... Cadar tilam bilik belakang King.. dan bilik aku Queen.. yang penting dua-dua hijau... ho yeaaaaaaaa.... Yang ni dapat harga masa happy hour.. berebut gak lerr diorang memilih.. tapi agak berbaloi dengan kualiti..



Yang ni juga plan dr umah.. memang nak cari towel... less 50%.. tovel bear tu tuk mika.. 2 lagi tu mama n papa.. hehehhe


Untuk dak kecik tu kebetulan ada less juga pampers walaupun tak banyak tapi kira ok la... n untuk hubby.. hehhehe


Walaupun tak raya tapi aku rembat gak dua baju ni.. memandangkan harga sepasang tu jatuh 10 hengget je sepasang.. amat berbaloi.. kain cotton lak tu.. haritu nak raya aku beli baju mika sama macam ni tapi rm39 hengget.. banyak beza kan.. tapi yang ni stock tak banyak.. mujur aku dapat... tapi saiz takde aku beli je agak2 mika muat.. 1 tu untuk 1 year (brown) yang 1 lg tu kecik sket...(purple)

Yang ni terbeli.. hehe lagipun beg yang sedia ada tu aku dah belasah wat pegi keje.. koleksi beg banyak tapi aku cuma pakai yang aku suka.. so ini tambah koleksi untuk buat jalan... huhuhu

so hasil shopping semalam aku dapat redeem 3 voucher 10 hengget tapi tersilap promoter tu kira aku TERRRR dapat 5 pulak.. heheh rezki pulak.. dah beredar baru perasan.. heheh dah.. no shopping lg until gaji.. hahahahah daaaaaaaa


Alamak .. pic voucher terlupa nak snap... huhuhu



15 bebelan kawanku:

noor said...

cam mrh jer minah bj merah tuh hihihihi
ada tertinggal nih..pic vcher mana ..? heheh

chugie said...

ade Jcard day ke kat kepong?? awat den x tau ni??

minyak masak ade tak? ekekekek

cik puan akish said...

wahhh sopeng sakan neh mama mika....

SSulieana said...

cantik la beg tu...hehehe

isya said...

pet pet kat jj murah ke ida????
sedihla sekarang pet2 dah mahal... ;(

alyyani said...

suka pegi jcard day gak. aim apa yg nak and serang pada haritu. berbaloi2. wah dr 3 voucher dpt 5? mmg rezeki tuh!

@e_da said...

noor..dah teruja telupa snap..heheh


chugie..tak tengok pun bab minyak nih sebab baru je beli sebelum harga naik...hihi


sesekali akish..lepas tension..hehehhe

sue..simple je

@e_da said...

isya pet pet rm 30..pat lain kdg2 33 kan

allyani.. mmg pun shopping time tu berbaloi kan

eima said...

wahhh untung RM20 kan ....
best tul dpt soppin time Jcard

ch@ said...

gila shopping ah kau kak. meriah. niii ada baucer jj rm30, apa nak beli? bila nak pergi ni pun taktau.

isya said...

ha???? RM30 je??? kat giant @ tesco RM40++,ish rugi tau! ermm.. time sale nk kena beli byk2 sikit la bt stock..huhu

kakyong said...

bestnya sakan berbelanja.. tp berbaloi belanja time sales... ;)

MY HEART said...

Shopping terapi minda ^_^

best dapat beli apa yang dihajatikan?

salam kenal...

Diamilikku said...

sakannya dia memberong...ish ish ish....:) jeles tu org2 ada jusco dekat2 nih....akak tumpang tgk je lah

Zura said...

lama giler xshopping kat JJ

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah