Monday, January 24, 2011

Rezki dari Allah..

Dah beberapa hari aku menyepi kan..


ada berita gembira dan sedih yang ku lalui.....


takpela ku kongsikan dulu berita gembira dulu...


Memang aku tak jangka nak ada....


tapi memang terkejut...


aku terima ...ini rezki dari Allah...


sedia tak sedia belakang kira..


kalau ikutkan ini anak ke 2 selepas mika tapi anak ke 4 dalam sejarah aku....

result ni dapat bukan hari ni.. tapi 2 minggu lepas....





21 bebelan kawanku:

ciK mOt ©™ said...

wahh...memang surprise ni..
yeyey, mika bakal jadi abang...
tahniah ye...

eT said...

wahh...sonoknyer...
tumpang gembira nih...

eT said...

tahniah3...

MRS. K said...

tahniah yang... take care

Ann said...

Eda, tahniah. tumpang gembira dengan berita tu. :)



*tetiba terasa nk pregnant*

yatie chomeyl said...

alhamdulillah ida

yea yea Mika dh nak jd abang :)

aMiYs said...

wahhh.. congrats ida.. sama2 la kita menimang baby... :)

Cik Jue said...

tahniah..tumpang gembira nie...

MrS. F!zA said...

dear..tahniah... rezeki mika dpt adik..

hye abg mika :)

noor said...

ida setiap kejadian ada hikmahnya..

Zura said...

tahniah...xpe...rezeki tue...

eima said...

abg mika ... jgn nakal2 tau ...
kesian mama ....

heee tahniah eda ...
sila jg diri baik2 tau ....

Mrs.Ira said...

Alhamdullilah rezeki untuk eida & family..take care ye :)

AshAnas said...

tahniah... semoga kandungan sihat!

Jieda said...

salam..tahniah.tumpang seronok ni

chugie said...

alhamdulillah.. tahniah! memang berita gembira ni.

cik3zza said...

tahniah..tahniah.. take care yaaa..

cik puan akish said...

yey!!!

syukran2...

mika udah mau jd big brother la....

congrats eda!!hepi for u bebeh...=)

ch@ said...

akak, alaaa rugi tak simpan masa test cikOni punya, tester yg keempat baru nmpk 2 line jelas mcm ni ;) sambung kak-sambung.

Zue AnnaLeeya said...

tumpang gembira... thniah yer...

Haa Fakihah said...

Alhamdulillah Tahniahh!

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah