Monday, January 10, 2011

Takde geng gaduh....

malam ni si kenit ni tido awal lak... patutla masa lepas makan td meraung2 tak tentu pasal rupanya nak bagitau dia nak sleep...

sunyi la umah.. hubby lak kuar.. aku yang patutnya cover tido kepenatan balik dr kampung semalam..siang td lak keje... mata ngantuk je siang td.. dan mcm2 hal lak opis.. terus nak migrain rasa...huhuhu tapi balik umah tengok chinta hati aku ni terus lega....

memula dia layan upin ipin kat hp papa...pastu tgk mata dia dah layu.. rupanya dah selamat belayar ngan pooh dia.. sunyi mama kalau tak terjerit2 nak online pun payah...

dia pun penat gaknya..takpela esok kita sambung gomol2, geletek2 n gaduh2 k...heheheh have a sweet dream syg................


7 bebelan kawanku:

cik puan akish said...

slamat tdo mika....sweet dream....

=)

dadif pon udah slamat....demam...=(

ch@ said...

mika tido mimpi superman, mcm tgh terbang utk misi bantuan mangsa banjir. hahaaa. oni pun tido awal.

isya said...

awalnya mika tido, kakak iffah bolat lg ni ha mata dia, kalu x lepas jam 12,tak tidonya dia...huhu

Diamilikku said...

gaya tido yang sama mcm aisy..tertonggeng2...hahahahahhahahaha....rindu kan bila takde kawan nak gaduh2 manja...

Fieza79 said...

selamat tido...lega ibu dia sekejap..tapi sunyi sebena nya kalau anak2 habis suma tido awai kan..

n!da said...

bagila mika adek.
ade geng nk main.
klw mika tdo. mama mika bole maen dgn adik die pulak.
kan kan kan kan kan??? hohoho

eima said...

comey montot mika...haha
sama la cam fahimklu die tido aman ...tp aku plak yg dok sebuk2 kaco die sbb boring...hahha

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah