Wednesday, February 23, 2011

DRIVER bas kecik dari penumpang

hahahaaaa .. 2-3 minggu lepas punya citer.. masa g jusco... papa bawa mika singgah tempat mainan ni masa mam sibuk nak g beli track suit family day.. ehhehe


tengokla driver bas ni.. walaupun pendek kemetot tp sibuk tangan kaki dia kan... macam pandai benor jek...


hamboii tolak gear bagai... ngan muncung2 mulut sekali tu....


Ok puan nak pegi mana sila bayar tambang dulu..

yang penumpang tu lebih besar k dari driver.. hahaha mamamika la tu... papa kata leh naik skali mama pun apa lagi la duduk gak masa bas tu nanyi2.. heheheh kelakar..

pon...pon... tengok drive tak betul nak langgar ayam depan tu... terlopong mulut DRIVER tu kan .. hahha


alamakkkkkkkkkkk lupa isi minyak la.. bas ni dah stop.. ok la mari kita turun.. tak sampai la jawabnya..driver pun dah duduk bawah dah.. hahahhaha

mika..mika... kalau layan kan tak balik la jawabnya..............

9 bebelan kawanku:

MrS. F!zA said...

heheh mika ke yg jd driver..awat mamanya jd penumpang?ekekeke

ardinihumaira said...

wahhh bestnye dia main ;)

saveme_zero said...

hahaha..nak kemana tu yang. bersguh betul dia...hahaha

cik puan akish said...

ahahahha..naseb tak meraung cam dadif...

bile nak jumpekan mika dan dadif ye??



=)

Murni said...

Mika lajak mai kedah blh muqriz tumpang sama...

ch@ said...

tapi seronok kak melayan budak macam ni, hahaha seolah-olah dia dah faham benar kalau naik bas tu cemana. padahal kan dia sepatutnya belajar lagi.

eima said...

aku pun slalu naik gak klu fahim pi main yg besar gitu ..hahahah lantak la

yatie chomeyl said...

mama memang suka la kan leh naik bas sekali dgn mika..mmg dah lama u teringin nak naik gak kan ida/? ekekkee ngaku jer lah *sebab I pun sama, selalu tumpang SN naik bas* hahahaha

EiJa ZaQuaN said...

hehe..kalau g JJ mmg wajib singgah tempat hiburan sekeluarga ni..

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah