Wednesday, February 2, 2011

Rindu dia...

dah hampir 3 minggu mika berkepit ngan aku ke sana sini.. bila mama tak keje tak hantar la dia nursery... kalau ada urusan mcm nak g bank ke baru aku hantar jap.. tu pun cepat2 amik.. aku rela dia di depan mataku .. nampak setiap gerak geri dia.. yerla kat nursery kan ramai budak.. kotla jatuh ke dia.. nagis ke dia.. hati ibu ... rasa risau tu mmg bersarang dlm hati...

so arini bila mula keje balik.. asikla teringat dia.. arini pun duk umah sebab hubby dah cuti... hubby jaga dia.. asikla papa dia MMS pic anak kesayangan.. gambo dah mandi la.. dah makan la.. hahah mcm2 la.. dah macam mamanya gi outstation lak.. mika confirm la melekat jek ngan aku sejak aku cuti lama ni...



gambo je la peneman mama... ni time dia nak tido.. bercakap2 ngan bear pooh.. kdg2 dia buat gaduh menatang tu.. siap tumbuk2 bagai.. macamla benda tu boleh lawan.. heheh kelakar plak..


cucuk mata bear.. tarik telinga bear... bila dah ralit lama2 tido la... kadang2 dia geram dia gigit hidung bear tu.. sampai basah hidung bear tu... mika punya kejela kalau bear tu busyukkk.. bau air liur dia la tuh.. hihihihi... tak patut.. tak patut... keh khekeee

3 bebelan kawanku:

Ya ALya said...

puting mika sangat comel....

ch@ said...

tak payah akak, kita yg pergi kerja hari2 ni, rasa nak terbang balik, pakkal tak boleh. hehe. oni ada bear besar mcm pooh mikhail tu.

Mama Kembar 3 said...

lagi papa dia mms gambar, lagi laa mama nyer rindu kat mika yer? :-)

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah