Thursday, February 17, 2011

SENARAI PESERTA

Kepada semua peserta MIKA SIMPLE GIVEAWAY.. senarai nama sy dah listkan di sebelah kiri blog ya...

so senang nak tengok sape yg join... sesiapa yang hantar link sy terus update nama di situ.. so leh semak.. kalau takde terus bgtau saya segera ya...


untuk senang keje di kemudian hari nak senarai kan bila dah hujung GA...

Terima kasih pada semua yang memberi Support.. luv u all..

9 bebelan kawanku:

cik ewun said...

yeahh :))

Fadzillah Kamarudin said...

ada...
no. 1...
=)

eT said...

hehe...baru gediks nk join neh..sempat lagi kan..ngeh3...

eima said...

aku tak sempat lagi nk joint .. nanti aku join ek ... huhu

Fieza79 said...

tk sempat nk join..nt kalau rajen k..

SyUhAdA said...

nak join jgk..~

Amy Syaquena said...

nak join sama la..

ch@ said...

ada nama2 hebat, smua bergantung pada rezeki je skrg ni, ngeeee.

EiJa ZaQuaN said...

okey..dh check..ada no. 6
good luck to all..:)

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah