Tuesday, February 15, 2011

Suprise Itu..Tak SEMPAT tunggu esok!!


Ramai yang teka SUPRISE tu aku nak buat GA lg...

oh bukan..bukannnn

GA ada rasa nak buat tp tunggguuu ya...

sebenarnya nak Bagitau blog MAMAMIKA dah berwajah baru ....


rumah lama dah cat baru.... hihihi

cantik tak?????

cantik TAK??????????

Paling suka sekali part ceri2 ni... bolehla klik2 situ ya...

My kedai tudung dan blog contest mika.. so tak la serabutkan..
lebih tersusun.. blog pun kena ada 5S..hehehheh




opss ni yg lama...

selamat tinggal layout lama.... yang banyak berjasa...


aku simpan pic layout lama ni sebagai kenangan..................


Semua ni hasil tangan WHITEYMOMMY yang sangat creative... merealisasikan impian blog mamamika.....


ada sape2 nak order boleh contact SHA.... hasil kerjanya kemas... dan yang paling penting harga berpatutan....... aku order layout ni masa sha buat promotion awal tahun aritu...

anyway TQ ye sha....teruskan usaha agar bizz sha semakin maju.. teruskan menghasilkan karya creative ni.. bukan semua orang ada bakat ni.... itu adalah kelebihan yang tuhan beri pada sha... tq dear!!



15 bebelan kawanku:

SyUhAdA said...

ooh..
tukar layout ke..
cntik~!

aNaYaNa said...

lawa tu kak..hehe..geram jer tgok ceri2 tuu..

nanakimie said...

comey jew..ag2 gmbar mika..hehe

Ya ALya said...

cantikla...can nak try order je.....

http://aniesandyou.blogspot.com said...

sesekali ubah selera

AshAnas said...

comel...

kakyong said...

tahniah.. memang cantik hasil kerja sha ni... memang tahap profesional dah ni... ;)

pasni semakin meriah la blog mama mika... blog dah comeyl.. sure ramai yg suka...

AYuNG said...

cantek..cantek..cantekkk...:D

isya said...

cantik! ;)

Cik Puan*PIE said...

wahhhh cntiknye layout baru ni...ceria jew...

Mama AA's said...

salam kenal, sgt cantek blog ni... teruja tgk... cute jek, jempaut ke blog sya pula... :)
i dah polo u, u polo i pulak k?

noor said...

cute suka2
ceri beri cute sgt2 kemas lawo sumerlah..

ch@ said...

ceri-ceri yg comel. lawa-lawa.

EiJa ZaQuaN said...

Cantik la wajah baru ni..
mmg nmpk lagi kemas..:)

cik puan akish said...

cun!!!!!ala2 shomey2 gtu...

secomey mika..

=)

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah