Sunday, March 6, 2011

Handbagku kena geledah

Bangun Pagi....

tengok ada bunyi-bunyi mcm org pegang kertas...

senyap senyap aku tengok...


haaaa!!!



Isi dalam handbag ku semua dah terkeluar!!!!!!!!!

duit... buku bank....

semua terabur...


dan didapati suspek adalah....
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.

.
budak ni...terkulat2 muka kena marah....



dia bangun waktu aku bangun solat subuh....

kemudian aku on lappy tp terlelap..

yang dia ni dari atas katil rupanya dah turun kebawah...

senyap-senyap rupanya dia buat keje kat bawah...

geledah beg mama....

huhuhuuuuu...

anak bertuah....

10 bebelan kawanku:

ch@ said...

itu perangai oni gak tu, cari gula2. takpun duit syiling, kalau dapat cepat selamat la beg tak kena selongkar, selagi tak dapat, sekian terima kasih.

bonda dadif aka akish said...

ahahah..terkejot den...momma marah ya...

itu adelah hobi mereka...mengembor henbag omak eh..

=)

suhailas said...

Eda...pepg sue da senggeh bila baca entry nii mana tak sama lee kita,...hissss...bukan reti nak menyepah setempat..siap di bawa round satu umah lagi...tuu yang bila sampai opis ada jee benda yg tertinggal or ilang...tomei jeeee bila kena marah!!!

Ted said...

HAHAH, budak kecik ni memang, pantang je nampak beg. Anak buah saya suka duit.mmg geledeah beg cr duit je

AshAnas said...

anas suka geledah tp simpan balik... simpan balik pun cara dia la... nampak la kesan kena geledah tu, hehe...

Fieza79 said...

mika..mika..dh pandai geledah beg ye...besor nnti jgn buat mcm tu tau...hehe

Murni said...

pstt..mika meh kongsi ngan aunty duit biru tuh keh3..

Gieyana said...

cleaver! learning process gak nie..
Sama cam my princess jer..smpai x larat nk jerit2..huhu

eima said...

hahaha
kesian mika kena marah ek ..mika cuma nk cari sweet je kan ...

EiJa ZaQuaN said...

mmg bertuah..
sama la mcm anak eija..cukup suka selongkar handbag mama dia..
kadang2 tu abis lip ice kita dia try kat bibir dia..huhu

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah